144Hz monitör önerisi

Bütçe
3 4

barlasaka41

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba 144Hz uygun fiyatlı bir monitör almak istiyorum. Araştırmalarım sonucu Samsung 4ms 144Hz monitörü buldum. Fakat ghosting problemi yaşayanlar olmuş. Almak istiyorum içimde şüphe kaldı. Kullanan tecrübe eden veya bilgisi olan varsa bana da yardımcı olursa sevinirim. Başka uygun fiyatlı 144Hz monitörde önerebilirsiniz.

Merhaba 144Hz uygun fiyatlı bir monitör almak istiyorum. Araştırmalarım sonucu Samsung 4ms 144Hz monitörü buldum. Fakat ghosting problemi yaşayanlar olmuş. Almak istiyorum içimde şüphe kaldı. Kullanan tecrübe eden veya bilgisi olan varsa bana da yardımcı olursa sevinirim. Başka uygun fiyatlı 144Hz monitörde önerebilirsiniz.

En uygun fiyatlı bu model var 144Hz olarak.

Ne oynayacaksın ona göre söyleyeyim.

Birazcık daha ekleyip VP249QGR sipariş etseydiniz keşke.

Maalesef söylediğiniz monitör 800 TL daha pahalı ve benim için az bir fark değil. Samsung'un 4ms 144Hz monitöründen vazgeçip bu bütçelere çıktım. 39 TL Amazon Prime üyeliği aldığımızda 3499a düşüyordu ve Amazon TR gibi güvenilir bir satıcıdan aldığım için bir sorun olacağını düşünmüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı