144Hz monitörde 144 FPS altına düşmek

işte bir bilgisayarcı dükkanında o 80 plusları goldların yerine daha uygunlarını istiyorlar bunuda düşünerek öneri vermek gerekki emin ol olmayanlarda vardır

burasının dalga geçme yeri olmadıgını sanıyordum ben gözlemlediklerimi anlatıyorum ( herkesin evindeki bilgisayarında 80 plus 80 gold güç kaynagı yok haberiniz olsun )

80 plus olmasın. Önemli değil 600w diyorsunuz. Ben dalga geçmiyorum 600w bir güç kaynağı hangi markanın olursa olsun 1050ti zorlanmadan çalıştırır.

Bunu en iyi sen hissedersin ama 40 Hz az bir Hz değil farkettirecektir.

Sadece LOL oynuyormuşsunuz sıkıntı olacağını düşünmüyorum kaldı ki sisteminiz kötü değil grafiklerden bir miktar kısarsanız görüntü kalitesinden taviz vermeden 144 sabit alırsınız. O sistem için LOL gibi bir oyun çerez sayılır.

80 plus olmasın. Önemli değil 600w diyorsunuz. Ben dalga geçmiyorum 600w bir güç kaynağı hangi markanın olursa olsun 1050ti zorlanmadan çalıştırır.
bende onu diyorum insanlar sürekli parça degiştiriyor 600w olsun sorun olmasın düşük kalite bir 600w bile ileri bir zamanda sorun çıkartmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…