- Makaleler
- 4
AMD Denetim Masasından mı ayarları yapılandırıyorsunuzHocam 1.5 yıldır sıkıntısız kullanıyorum 144HZ
AMD Denetim Masasından mı ayarları yapılandırıyorsunuzHocam 1.5 yıldır sıkıntısız kullanıyorum 144HZ
Hayır WindowstanAMD Denetim Masasından mı ayarları yapılandırıyorsunuz
Hayır Windowstan
Saol hocam onları bende gördüm denedim olmadı maalesefŞunları buldum hocam farklı bir şey bilmiyorum maalesef![]()
Bilgisayar Ekranı Titriyor Sorunu ve Çözüm Adım Önerileri
Masaüstü bilgisayar, notebook, monitör, oyunlar, web tasarım, grafik tasarım, mobil uygulamalar, arıza tespitinde rehberiniz biziz.www.bilgisayar.name
BenQ'nun garanti servisi Tecpro Bilişim imiş oraya gönderdim. Bir kere gitti geldi yazılım güncellemesi yaptılar düzelmedi sonra tekrar aradım ve gönderdim. Bu sefer anakart değiştirdiler düzeldi. Sende Tecpro' yu ara oradan bilgi al aynı sorunu bir başkası yaşadı sorun anakarttaymış dersin. Ama ne olur ne olmaz farklı bir kablo ile de dene hocam.XL2430 aynı sorun. 120'ye çekince azalıyor. Nasıl çözdün sorunu ne yaptın ? @sefa_41
Çok tuhaf ben de gittim tecproya yazılım güncellemesi deyip gönderdiler. Tekrar gönderirim olmadı anakartı arızalı deyip teşekkürler.BenQ'nun garanti servisi Tecpro Bilişim imiş oraya gönderdim. Bir kere gitti geldi yazılım güncellemesi yaptılar düzelmedi sonra tekrar aradım ve gönderdim. Bu sefer anakart değiştirdiler düzeldi. Sende Tecpro' yu ara oradan bilgi al aynı sorunu bir başkası yaşadı sorun anakarttaymış dersin. Ama ne olur ne olmaz farklı bir kablo ile de dene hocam.
120 Hz'e al ne kaybedersin ki? Sorunu tabii çözmen lazım ama 144 Hz ve 120Hz arası farkı ayrıştırman çok çok zor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.