144HZ titreme sorunu

Şunları buldum hocam farklı bir şey bilmiyorum maalesef
Saol hocam onları bende gördüm denedim olmadı maalesef
Başka 144HZ monitör ile denedim onda sıkıntı yok aynı kablo ile denedim çalışıyor, güç kablolarını değiştirdim sıkıntı yok.

Son düzenleme:
XL2430 aynı sorun. 120'ye çekince azalıyor. Nasıl çözdün sorunu ne yaptın ? @sefa_41
BenQ'nun garanti servisi Tecpro Bilişim imiş oraya gönderdim. Bir kere gitti geldi yazılım güncellemesi yaptılar düzelmedi sonra tekrar aradım ve gönderdim. Bu sefer anakart değiştirdiler düzeldi. Sende Tecpro' yu ara oradan bilgi al aynı sorunu bir başkası yaşadı sorun anakarttaymış dersin. Ama ne olur ne olmaz farklı bir kablo ile de dene hocam.

BenQ'nun garanti servisi Tecpro Bilişim imiş oraya gönderdim. Bir kere gitti geldi yazılım güncellemesi yaptılar düzelmedi sonra tekrar aradım ve gönderdim. Bu sefer anakart değiştirdiler düzeldi. Sende Tecpro' yu ara oradan bilgi al aynı sorunu bir başkası yaşadı sorun anakarttaymış dersin. Ama ne olur ne olmaz farklı bir kablo ile de dene hocam.
Çok tuhaf ben de gittim tecproya yazılım güncellemesi deyip gönderdiler. Tekrar gönderirim olmadı anakartı arızalı deyip teşekkürler.

İntel HD graphics var ise, orada 144i Hz ve 144p Hz yazar. Hep p olanı seçmen lazım. İ titreme yapar.
Bu arada görüntüyü nereden alıyorsun? Ekran kartı? Anakart?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı