144Hz'e geçişte ViewSonic XG2405 nasıldır?

Bütçe
1800
MSI-1050ti kullanıyorum ileriye yönelik bir yatırım olacak monitör. 1000 serisi üstü bir ekran kartının G-Sync teknolojisi için yeterli olduğu bilgisi var bende. İlerleyen dönemlerimde de NVIDIA ekran kartı kullanmayı planlıyorum.

Belirttiğim modelde de Vatanın sitesinde FreeSync/G-Sync olarak belirtilmiş ama üreticinin sitesinde sadece FreeSync yazıyor.
Genelde firmalar Adaptive-sync özelliğine G-Sync diyip geçiyorlar. Kendi sitesinde Adaptive-sync olduğu yazıyor. 3 yıl garantili olduğu için bunu tercih ederdim. Özellik olarak çok fark bulunmuyor.
Kaynak: TUF GAMING VG249Q | Monitör | ASUS Türkiye
Ekran Alıntısı.PNG

Genelde firmalar Adaptive-sync özelliğine G-Sync diyip geçiyorlar. Kendi sitesinde Adaptive-sync olduğu yazıyor. 3 yıl garantili olduğu için bunu tercih ederdim. Özellik olarak çok fark bulunmuyor.
Kaynak: TUF GAMING VG249Q | Monitör | ASUS Türkiye
Eki Görüntüle 802330
Satın almaya gittiğimde belirttiğiniz ürünü de karşılaştırma olarak kullanacağım fakat bu model Vatanın sitesinde sadece FreeSync olarak belirtilmiş. Ayrıca 40 lira da daha ucuz aynı özelliklerde olmasına rağmen. Panel ve tasarım aynı bu farkın nedeni ne olabilir? Kafa karıştırıcı bir durum bu Sync özelliği. Genelde monitör değişimleri mi 10-15 senede 1 kere yapıyorum bu yüzden satın alırken dikkatli olmam gerekiyor. 😅
G-sync özelliğini tam bilmiyorum ama benim monitör bu yaklaşık 2 aydır kullanıyorum çok güzel cok memnunun ben ips panel olması renkler felan muazzam yine olsa yine bunu alırım zaten viewsonic bir monitör üreticisi yani esas işi bu biliyorsunuzdur. Olmazsa Aoc benq ve viewsonic monitörde en iyileridir bunlardan birini alın derim ben.
Monitörde bir problemle karşılaştınız mı? Forumda bir çok konu açılmış monitörün sorunlarıyla ilgili. Kronik sorunlu diyen bile var.

Son düzenleme:
Öneriler için teşekkür ederim. Panel ve tasarımlar genel olarak aynı, önemli olan soru Sync teknolojisi ile ilgili. Paylaştığınız modeller de sadece FreeSync olarak belirtilmiş. Görüntülerimde yırtılma olsun istemiyorum NVIDIA kartımla uyumlu bir monitör bulma peşindeyim. Sync teknolojisi ile ilgili bilgi verebilir misiniz?

GSYNC uyumlu güzel bir monitör

Acer Nitro XV253QP

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı