145 cm boy kısa mı?

Şu foruma şunun gibi saçma konular açmayın lütfen. Bakın özellikle küçük kardeşlerim için söylüyorum bunu. Biri kısa diyor diğeri başka bir şey diyor. Her insanın genetiği ve yapısı farklıdır. Anne ve babasından almış olduğu genetik de farklı. Kimisi 18'inde uzar kimisi 14'ünde. Bi insan ortalama 20-21'e kadar uzayabiliyor. Ama genel olarak lise son sınıfa kadar kesinlik kazanıyor uzayacağı boy. Yani senin şu yaşta bunu takmaman lazım. Hayatını yaşa, yemene içmene dikkat et yeterli.

Arkadaşlar şu an boyum 1.45 ve yaşım 13. sizce kısa mıyım, boyumun uzaması için ne yapmalıyım? 7. sınıfa gidiyorum.
Hocam çok kısa bence. Büyük ihtimalle 4. veya 5. Sınıflar gibi gözüküyorsunuzdur. 8. Sınıfa gidiyorum ve 1.75'im.. Süt içmeyi deneyebilirsin.

Hocam çok kısa bence. Büyük ihtimalle 4. veya 5. Sınıflar gibi gözüküyorsunuzdur. 8. Sınıfa gidiyorum ve 1.75'im.. Süt içmeyi deneyebilirsin.
Kardeşim benim, bu iş bilimsel olarak bencelere sencelere dayanmıyor. Kardeşimiz 14 yaşında daha ve önünde uzaması için en az 4-5 senesi daha var. Boş yorumlar yapmayın. Boş yorumu geçtim böyle konular başlı başına sakıncalı ve zararlı. Psikolojik olarak insanı yorar böyle şeyler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı