1450 TL GTX 950 Sistem Tavsiyesi

RoyalProtector

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba. Burada yeniyim konuyu da doğru yere açtığımdan da emin değilim hatam varsa özür dilerim. Ben kendimce bir sistem kararlaştırdım ve bu sistemin birbirine uygunluğunu size sormak istiyorum. Her türlü fikriniz benim için değerli. Bütçem 1450 TL.

09174e18-1c35-4a8c-a475-755873d4634c.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Fx serisinden artık çok fazla bir performans alamazsınız.
Işlemciyi i3-4160 yapıp ekran kartını Gtx 750 ti yaparsaniz bence daha iyi performans alirsiniz ayrica ramleri en az 8 Gb yapin ilerde 16 yapma imkaniniz olur

Neden 950 Alıyorsun ki bu cahillik olabilir 1450 TL fiyata. 650 TL ekran kartı Gerisi ne peki? ÇÖP!

Saçma sapan yorumlara bakma sen ya bütçem 1450 lira diyo adama 750 liralık ekran kartı öneriyo. Cidden zekalarında sorun var burdakilerin. Şu son topladığın sisteme eşdeğer ama ddr4 olanını önericem sana;
İşlemci i3 6100
Ekran kartı MSİ GTX 750Tİ
Ram: Kingston DDR4 2133 Fury 8 GB
Anakart: MSİ H110M PRO-VD
Bu dördü 1188 TL yapıyor kalanada kasayı alırsın. Harddisk sen eklememişsin diye bende eklemedim. Teknobiyotik.com dan hesapladım fiyatınıda. Benim söylediğim işlemci seninkine göre yeni nesil daha performanslı, ram olarakda ddr4 olduğu için ileriye dönük olur. Hem daha hızlıdır.

Saçma sapan yorumlara bakma sen ya bütçem 1450 lira diyo adama 750 liralık ekran kartı öneriyo. Cidden zekalarında sorun var burdakilerin. Şu son topladığın sisteme eşdeğer ama ddr4 olanını önericem sana;
İşlemci i3 6100
Ekran kartı MSİ GTX 750Tİ
Ram: Kingston DDR4 2133 Fury 8 GB
Anakart: MSİ H110M PRO-VD
Bu dördü 1188 TL yapıyor kalanada kasayı alırsın. Harddisk sen eklememişsin diye bende eklemedim. Teknobiyotik.com dan hesapladım fiyatınıda. Benim söylediğim işlemci seninkine göre yeni nesil daha performanslı, ram olarakda ddr4 olduğu için ileriye dönük olur. Hem daha hızlıdır.
Hocam bu sistem tam içime yattı :) 500 gb harddiskim olduğu için şu anlık onu düşünmüyorum idare ediyo beni. Peki kasa olarak önerebileceğiniz var mı psu ile beraber ?

Hocam bu sistem tam içime yattı :) 500 gb harddiskim olduğu için şu anlık onu düşünmüyorum idare ediyo beni. Peki kasa olarak önerebileceğiniz var mı psu ile beraber ?
Amacın oyun oynamaksa bu sistemle 1920*1080 çözünürlükte high ayarlarda GTA 5 i bile 50 FPS ile oynarsın.
Kasa olarak eğer internetten alırım diyosan şunu al 260 tl, Technopat'da kullanmıştı sistem toplama videosunda bu kasayı içindeki güç kaynağı falan iyidir.

CoolerMaster N200 500W USB3.0 Siyah Mini Tower ATX Kasa

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı