1450 TL RX 460 Sistem Toplama

G4560 daha performanslı zaten burada sıkıntı yok. Ancak arkadasın bahsettiği rakama g4560 ile DDR4 bir sistem kurulamıyor. Hocam bende bu konuda çok araştırma yaptım, söylediğin rakama 3 aşağı 5 yukarı x4 860k bir sistem alırsın. Ancak önü kapalı bir seçim olur geliştiremezsin. Bence bi 350-400 tl daha biriktirip g4560 sistem kurarsan ileriye dönük önüde açık olur ve daha performanslı bir sistemin olur. Lakin benim bütçem bu üzerine koyacak param yok,1-2 sene geliştirmek gibi bir fikrimde yok dersen x4 860k sistem işini görür gayet.
Ben bu sistemi çürütücem hocam. Bende bitecek

Donanım Arşivi'nin topladığı sistemdeki RAM'ler DDR 3 ama DDR3 ve DDR4 arasında çok büyük bir performans (FPS) farkı yok sanırım. Bence Donanım Arşivi'nin topladığı sistemdeki anakart biraz düşük seviye ama bütçeniz 1450TL olduğu için galiba bu bütçeye alınabilir bir sistem.

Son düzenleme:
Fark zaten DDR3/DDR4 farkı değil, platform farkı. Burada 4 yıllık Bulldozer/Pliedriver/Steamroller mimarisini savunmayın. Birkaç şeyden kısıp G4560 tabanlı sistem toplasan önün açılır, geleceğe dönük olur, ilerdeki ekran kartlarıyla darboğaz yaşamazsın. Ben A10-7850K kullandım. İşlemci performansı gerçekten düşük.
Gerekirse şimdi ekran kartını alma ama o G4560'ı al.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı