1450 TL'ye Sapphire RX 5500 XT 4 GB alınır mı?

Dostbirtane12

Hectopat
Arkadaşlar PC toplamayı düşünüyordum. Bir baktım 5500XT 1400 küsur, cok supheli geldi ve 4 GB olmasi parami cope atacagim anlamina mi geliyor? Eger oyle ise RX570 veya 580 vardi kafamda. Teşekkurler.

Bir bomba daha patladı, şaka gibi. Bu sefer de 1650S 1480 TL. Nedir bunlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış bilmiyorsam 1650S daha iyi fakat Galax nasıl bir performans sergiler bilmiyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
@ertmee oradaki 8 GB olanı ayrıca Ocak ayının sürücüleriyle yapılmış video. Userbenchmark yasaklı site linki kaldırman gerekli yoksa ceza alırsın.

Bu video daha çok yardımcı olur konu sahibi için. Kullanılan model 4 GB ve daha yeni, stabil sürücülerle yapılmış.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar PC toplamayı düşünüyordum. Bir baktım 5500XT 1400 küsur, cok supheli geldi ve 4 GB olmasi parami cope atacagim anlamina mi geliyor? Eger oyle ise RX570 veya 580 vardi kafamda. Teşekkurler.

Bir bomba daha patladı, şaka gibi. Bu sefer de 1650S 1480 TL. Nedir bunlar?

Dün kuzenime aldık Galax 1650S kartı ve bugün geldi. Şimdi de oyunları test ediyorum. Yük altında 71 dereceyi geçmedi ve sessiz çalışıyor. Birazdan da kendime alacağım. Öneririm sorunsuz kart.

Yeni driverlar ile 5500XT biraz daha güçlü bir ekran kartı. Ayrıca Galax pek iyi bir model değil sosyalde sorun yaşayanlar vardı. 5500XT Pulse modeli güzeldir alınabilir.

Yeni driverlar ile 5500XT biraz daha güçlü bir ekran kartı. Ayrıca Galax pek iyi bir model değil sosyalde sorun yaşayanlar vardı. 5500XT Pulse modeli güzeldir alınabilir.
Valla GTA 5, BF 5 1-2 saattir test ediyorum hem de i5 4460 ile. % 5-10 Darboğaz yapan bir işlemci. Neredeyse her oyunda high-ultra oynatıyor. Sıcaklığı da 72 dereceyi geçmedi. Sesi de az. Aynı kart şu anda hp'de 2000 TL. Bu paraya mükemmel. Bir de i7 4790K aldım mı efsane olucak sistem.

Valla GTA 5, BF 5 1-2 saattir test ediyorum hem de i5 4460 ile. % 5-10 Darboğaz yapan bir işlemci. Neredeyse her oyunda high-ultra oynatıyor. Sıcaklığı da 72 dereceyi geçmedi. Sesi de az. Aynı kart şu anda hp'de 2000 TL. Bu paraya mükemmel. Bir de i7 4790K aldım mı efsane olucak sistem.
Güzel günlerde kullanın. Hb fiyatları şişirme. Fan sorunu yaşayan çok olmuştu sizde sıkıntı yoktur umarım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı