Soğutucu modeli: MSI CoreLiquid p360.
Bu soğutucu bu işlemciye yeterli olur mu?
Nasıl yani hocam, ne sorunu var? Sipariş verdim çoktan. Amazonda yorumları iyiydi. 13900K ile kullanmişlar.O soğutucu kronik sorunlu sanırım.
Sipariş verdim şu an kargoda hocam. Arctic'e bütçem yetmedi maalesef.360mm sıvı soğutucu yeterli olur evet, Arctic Freezer öneririm.
Nasıl yani hocam, ne sorunu var? Sipariş verdim çoktan. Amazon'da yorumları iyiydi. 13900k ile kullanmişlar.
Nasıl yani hocam, ne sorunu var? Sipariş verdim çoktan. Amazon'da yorumları iyiydi. 13900k ile kullanmişlar.
Sipariş verdim şu an kargoda hocam. Arctic'e bütçem yetmedi maalesef.
Her üründe kesin böyle mi olacak peki?Tortu birikiyor o modelde tam soğutamıyor ileriki zamanlarda.
Her üründe kesin böyle mi olacak peki?
Hocam sadece soğutucuyu almadim ki işlemci ve anakartla birlikte aldim. Soğutucunun kutusunu açmadan iade etsem.kabul ederler mi? incehesap.O model için kronik kesin olur siparişi iptal etmeniz daha iyi olacaktır.
Hocam sadece soğutucuyu almadim ki işlemci ve anakartla birlikte aldim. Soğutucunun kutusunu açmadan iade etsem. Kabul ederler mi? İncehesap.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.