14t Pro mu S23 Ultra mı?

c13k7v

Picopat
Daha fazla  
Yurt dışı alacağım. Fiyat farkı var. S23 Ultra için bu kadar fiyat verilir mi?
Siz olsanız ne alırdınız? İkisinin de artısı ve eksisi nedir?

Sanırım 14t Pro'nun performansı daha iyi ama ben genel olarak Samsung'u tercih etmenizi öneririm. Çünkü dinamik bir işletim sistemi var. 10 yıldır piyasaya hükmeden bir markayı 3-4 yıldır piyasayı hükmeden bir markaya tercih ederim ki Xiaomi'nin telefonları dinamik değil daha.

Yurt dışı alacağım. Fiyat farkı var. S23 Ultra için bu kadar fiyat verilir mi?
Siz olsanız ne alırdınız. İkisinin de artısı ve eksisi nedir?

S23 Ultra. Xiaomi'nin en iyi olarak tanıttığı modelleri bile olsa bence yazılımsal olarak MIUI kaybediyor.(MIUI kullanıcısıyım döneminin en iyi telefonu diye sattıkları telefona zamanının iPhone 10 parasını verdim. (o zaman iPhone 10 yeni sayılırdı)şimdi ikinci elde de zarar ettim yazılımsal olarak da kötü. Daha önce de orijinal yazılımı beğenmeyip Custom ROM ile kullanmıştım. O kadar fark etmişti ki.) Kısacası yazılımsal olarak Samsung. Ayrıca MediaTek kesinlikle pişmanlıktır. Bak çok eminim bu konuda. Aynı fiyat bandında bende Note 11 s annemde Note 10 Pro var. Ve Snapdragon bin kat iyi. En iyi MediaTek bile çok kötü. Kullandıkça performans düşüyor. Bunu sadece ben de söylemiyorum. Donanımsal olarak başka tartışma yapmayacağım bunu bırakacağım;

14t Pro derdim ama kullanıma bağlı S23ultranın kamerası yeri geliyor bazı modlarda S24 ultrayı bile geçiyor DxOMark'da hatta S23u S24udan daha iyi puana sahip diye biliyorum.
Oyun olarak 14t Pro yazılım olarak Samsung ama oyun konusunda bence 14t Pro.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı