14t Pro vs S24FE

Bütçe
20000

ahmetyiğit52

Hectopat
Merhaba telefonumu değiştirmek istiyorum lakin kararsız kaldım. Aklımda 3 model var sizlere aklımdaki modelleri ve almak isteme nedenlerimi söylemek istiyorum.

Xiaomi 13 Pro 5G:
+Hızlı şarj.
+Uygun fiyat.
-Kamera

Xiaomi 14t Pro:
+Hızlı şarj.
+Yüksek depolama.
-Ön kamerası.
-Kaçak alacak olmam.

S24 FE:
+Tasarım
+TR cihazı olması.
-Depolama

13 Pro 5G 512 GB 9000 civarı.
14t Pro 1TB modeli 21000 civarı.
S24 FE 29000 lakin ek takas desteği var elimde A21s cihaz var 5700 sayıyorlar güzel bir indirim oluyor.

Amacım güzel bir kamerasının olması üniversitedeyim gezdiğim yerleri güzelce çekmek istiyorum. Bir yandanda 13 Pro 5 g alıp ucuza aradan çekilmek geliyor. Sizce ne yapmam lazım aklınızda başka bir model var mı?

Merhaba telefonumu değiştirmek istiyorum lakin kararsız kaldım. Aklımda 3 model var sizlere aklımdaki modelleri ve almak isteme nedenlerimi söylemek istiyorum.

Xiaomi 13 Pro 5G:
+Hızlı şarj.
+Uygun fiyat.
-Kamera

Xiaomi 14t Pro:
+Hızlı şarj.
+Yüksek depolama.
-Ön kamerası.
-Kaçak alacak olmam.

S24 FE:
+Tasarım
+TR cihazı olması.
-Depolama

13 Pro 5G 512 GB 9000 civarı.
14t Pro 1TB modeli 21000 civarı.
S24 FE 29000 lakin ek takas desteği var elimde A21s cihaz var 5700 sayıyorlar güzel bir indirim oluyor.

Amacım güzel bir kamerasının olması üniversitedeyim gezdiğim yerleri güzelce çekmek istiyorum. Bir yandanda 13 Pro 5 g alıp ucuza aradan çekilmek geliyor. Sizce ne yapmam lazım aklınızda başka bir model var mı?
Yurt dışı alıp uğraşacaksan her türlü 14T pro. S24 de 14T pro kadar olmasada idare eder.

Buraya sormak istedim belki bilgisi olan vardır genelde 14t Pro için Xiaomi Türkiye garantili fiyatları 39bin TL civarında tüm sitelerde ama PttAVM'de ithalatçı garantili 34 bin TL'ye gördüm bunun ucuz olma sebebi nedir ithalatçı garantili almak riskli midir bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim ptt avm 14T Pro

Buraya sormak istedim belki bilgisi olan vardır genelde 14t Pro için Xiaomi Türkiye garantili fiyatları 39bin TL civarında tüm sitelerde ama PttAVM'de ithalatçı garantili 34 bin TL'ye gördüm bunun ucuz olma sebebi nedir ithalatçı garantili almak riskli midir bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim ptt avm 14T Pro
Ithalatci garanti yurt dışındaki firma. Yani ya sansina yurt ici olabilir ya da yurt dışıda olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı