15.000-16.000₺ sistem tavsiyesi

Bütçe
15.000-16.000₺

Bu sistemi topladı arkadaşlar sağ olsunlar. Sorunsuz kullanıyoruz.

120mm ise sığar neden sığmazın?

Üst tarafta boşluk kalmıyor anakart sıfır yanaşıyor, fanları takarken RAM'den dolayı sığmaz dedim. Topladığınız sistemi paylaşabilirsiniz.

Bence şu anki piyasaya gore alabilecegi en iyi islemci i9 10850K.

Bana da öyle geliyor, ancak daha beklediğim için AMD'nin yeni işlemcileri geliyormuş.

@ViooYa hocamız galiba yakın zamanda benzer bütçede 5800X sistem toplamıştı, bu arada 10850K işlemciyi gerçekten ML240 ile mi soğutacaksınız? 😁

Soğutucuyu değiştirdim sonradan, AMD'nin yeni işlemcilere de bir bakacağım.

Bu sistemi topladı arkadaşlar sağ olsunlar. Sorunsuz kullanıyoruz.

Teşekkürler, bunu da değerlendireceğim.

Üst tarafta boşluk kalmıyor anakart sıfır yanaşıyor, fanları takarken RAM'den dolayı sığmaz dedim. Topladığınız sistemi paylaşabilirsiniz.

Bana da öyle geliyor, ancak daha beklediğim için AMD'nin yeni işlemcileri geliyormuş.

Soğutucuyu değiştirdim sonradan, AMD'nin yeni işlemcilere de bir bakacağım.

Teşekkürler, bunu da değerlendireceğim.

R7 5800X i9 10850K'nin render vb olarak biraz onunde ve daha pahali bence fazla odemeye gerek yok.

Bence 5000 Serisi işlemcilerin tekrar stoklara gelmesini bekleyin çok F/P hem oyun hem de Render bakımından. Ayrıca bu sisteme RTX3070 Daha çok yakışır.
Ryzen 5800X & RTX 3070 tadından yenmezdi.

Son düzenleme:
Bence 5000 serisi işlemcilerin tekrar stoklara gelmesini bekleyin çok F/P hem oyun hem de render bakımından. Ayrıca bu sisteme RTX3070 daha çok yakışır.
Ryzen 5600X & RTX 3070 tadından yenmezdi.

Olabilir aslında, bekledikce gözüm AMD tarafına kaymıyor değil.

Buna bir bakın isterseniz. Kendiniz de konfigüre edebiliyorsunuz.

İlgi çekici ama bu tarz sitelerde garanti sorunu yaşamaz mıyız?

5800X+3070 sistem çıkar bu bütçede, 13000 lira civarında GameGaraj'da 3700X+3070 sistem var, bizim topladığımız sistemde parçalar biraz daha üst seviye olur.

5800X+3070 13000₺ ise RAM, monitör, anakart, soğutucu eklendiğinde bütçeyi biraz geçiyor gibi. 1-2 ay sürem var daha zaten, değerlendirmeye aldım, teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı