15.000-16.000 TL'ye Sistem Toplama

• Konuyu başlatan Daddy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 1.653
Bu ayırdığım bütçe sadece bu 3 parça ve bir ihtimal de monitör için. Diğerlerini bu hesaba katmıyorum, elbette onları da alacağım.

Sıvı soğutucuyu her türlü alacağım zaten hocam. Böyle bir sistemi sıvı soğutucusuz bırakmak olmaz.
Aynı ürünlere 3 4 bin lira daha fazla para vermek yerine bir amazon.com u kontrol edin derim.

Hayırlı olsun şimdiden.

Amazon'a bakacağım hocam çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için. Umarım her üründe aşağı yukarı 200-300 fiyat oynar da, güzel bir monitör de ekleyebilirim.
Çok fazla fark ediyor. Normalde toplayamayacağım sistemi ekstra isteklerim ile beraber doldurup kurdum. Tek yaptığım şeyde kargo şirketleri aradıklarında telefonlarını açıp bilgileri teyit etmelerini sağlamak oldu ondan sonra ürünler geldi. Ekstra hiç bir şey ile uğraşmadım. Bir kontrol et, Technopat için konu yazağım süreci vs her şeyi detaylandırmak adına ve bu Türkiye'de bulunan fahiş fiyatlardan kurtulun sizde. :)

Çok fazla fark ediyor. Normalde toplayamayacağım sistemi ekstra isteklerim ile beraber doldurup kurdum. Tek yaptığım şeyde kargo şirketleri aradıklarında telefonlarını açıp bilgileri teyit etmelerini sağlamak oldu ondan sonra ürünler geldi. Ekstra hiç bir şey ile uğraşmadım. Bir kontrol et, Technopat için konu yazağım süreci vs her şeyi detaylandırmak adına ve bu Türkiye'de bulunan fahiş fiyatlardan kurtulun sizde. :)
Hocam konuyu bekleyene kadar size benim almak istediğim parçaları göndersem ucuz fiyatlıların listesini özelden atabilir misiniz? Ben baktığımda itopya ile aynı fiyatları görüyorum hatta bazı ürünlerde itopya çok daha ucuz oluyor. Siz böyle söyleyince kafam karıştı.

Bende yüksek fiyatlı sistem alacağım takipteyim hocam. 🙂

M2 ve normal SSD arasında gidip geliyorum arkadaşlar. Forumlarda baktığım kadarıyla oyunlarda performans farkı söz konusu değilmiş. 1 TB SSD ile 500 GB M2 fiyatı neredeyse aynı. Öyle render, video düzenleme gibi bir hedefim yok amacım sadece oyun. Sizce hangisinden almalıyım?

Dolu dolu test var. M2 SSD alcaksan render gibi işlerle uğraşacaksın. SSD ile M2 SSD arasında oyunlarda fark gerçekten çok az. SSD bilgisayarın açılma kapanma hızlarında da M2 SSD ye çok yakın zaten. 1 TB SSD almanızı öneririm.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı