15.000 TL 360 Hz Monitör önerisi

Bütçe
Ortalama 15K
Adam gibi bir açıklama sunamazlar neden ''alınmaz'' dedikleri hakkında. Birşey söylerler çürütürsün ama fikirlerini değiştiremezsin. Bu yüzden ben çok uğraşmıyorum he diyip geçiyorum.

İncik cincik anlat yine anlamazlar.

Adam gibi bir açıklama sunamazlar neden ''alınmaz'' dedikleri hakkında. Birşey söylerler çürütürsün ama fikirlerini değiştiremezsin. Bu yüzden ben çok uğraşmıyorum he diyip geçiyorum.

Sıkıntılı bir markanın monitörünü neden almak isteyeyim ki? Aldığım ürünleri çabuk bozulan türden.

Forumlar çok garip yer, bilmedikleri her konuda yorum yapmakta üstlerine yok. Özellikle ekipmanda
Sıkıntılı bir markanın monitörünü neden almak isteyeyim ki? Aldığım ürünleri çabuk bozulan türden.
Gamebooster üretmiyor hatta bazı panelleri samsung üretiyor araştırmaya üşenip bilmeden yorum yapan şahıs

Olum sen şaka mısın? Her markanın sıkıntılı ve sıkıntısız ürünleri olabilir adı üstünde bunlar ''marka''. Logitech'in G203 102 mouseları berbat ama logitech ürettiği için harika mı oluyor? veya Asus'un kailh switch kullanıp 2 bin liraya sattığı klavyeler? Büyüyün biraz Gamebooster paneli kullanıyor o paneli kendisi üretmiyor azıcık mantıklı düşünün. Küçümsemek istemiyorum sizi yardım etmeye çalışıyorsunuz sizde fakat azıcık donanım bilginizle karşınızdaki kişinin tezini çürütemiyorsanız hiç konuşmayın daha iyi.

1- modele bile bakmamışsın, IPS panel.
2- Game Booster panel üretmiyor.
3- 280Hz tam anlamıyla veriyor, gayet başarılı ghosting olmayan bir monitör.
4- IPS panelde nasıl ghosting olsun?

1- Garanti durumu, kaliteli markalara göre iyi mi?
2- AOC kadar uzun ömürlü mü?
3- Bu işin en iyileri varken almak için sebep nedir?
4- Yapı kalitesi iyi mi? Bu tür markalar pek önem vermez.
5- Bu markaya neden güvenelim.

Hocam cevaplarsanız iyi olur. Tartışarak böyle bir yere varamayız. Bizden daha iyi biliyorsanız anlatın? Bizde haklısınız diyelim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı