Ayrıca büyük markalar kar marjlarını daha yüksek tutuyorlar. Logitech Gpx'te Omron 20M Switch kullandığı 400IPS fareyi 3200 TL'ye satıyor sen düşün.
Bak dur Gpx'e laf ettirmem orayı açma. Yurt dışında Lamzu fiyatı aslında.
Ayrıca büyük markalar kar marjlarını daha yüksek tutuyorlar. Logitech Gpx'te Omron 20M Switch kullandığı 400IPS fareyi 3200 TL'ye satıyor sen düşün.
Ben TR fiyatından konuşuyorum. Yemişim ergonomisini.Bak dur Gpx'e laf ettirmem orayı açma. Yurt dışında Lamzu fiyatı aslında.
Ben TR fiyatından konuşuyorum. Yemişim ergono misini.
Burada girersek mute yeriz.Yeni Omron konusuna tekrar mı girelim yani![]()
Burada girersek mute yeriz.
1- Mademki sıkıntısız sen neden iade ettin?1-Bu tarz markaların garanti durumu daha yüksek markalara kıyasla daha iyi oluyor daha önce de başıma geldi ve sorunsuz iade ettim soru dahi sormadılar. Şikayervarda gamebooster'in daha yüksek yıldızı hatta.
2-Aoc'un bazı monitörleri güzel olsada genel ekipman kalitesi vasat. AOC mouse ve klavyeleri kronik sorunlu kötü ekipmanlar en basitinden. Ayrıca evet Panel olarak iyi bir panel kullanıyor en az AOC'lar kadar uzun ömürlü.
3-Bu işin en iyileri varken bunu almamızın sebebi o ''işin en iyileri''nin kullandıkları panel ile aynı paneli kullanıp aynı veya daha iyi özellikler sunmasına karşın fiyatının uygun olması.
4-Yapı kalitesi Ortalama monitörlerde gördüklerimiz gibi kötü bir kalitesi yok.Kalıplı bir yapıya sahip boyun tarafı.
5-Çünkü samsung ve benzeri paneller kullanıyor.
Attı zaten.
Fiyatına göre kalitesi iyi olan şuan tek alternatif bu yüzden övüyor adam.
ASUS'un giriş seviyesi bir ROG ile aynı paneli kullanmakta. Diğer özellikleri tartışılır.Değişik misin kanka? Gamebooster; panel kalitesi düşük, görüntü kalitesi yerlerde olan, monitör işinden hiç anlamayan bir firma. Hala savunmaya çalışma. Fiyatına değmez. Göz yormaktan başka işe yaramaz.
Kanıtın var mı?ASUS'un giriş seviyesi bir ROG ile aynı paneli kullanmakta. Diğer özellikleri tartışılır.
Greewe attı panelin linkini girip bakabilirsin ordan.Kanıtın var mı?
Yalnız o paneli ASUS hiçbir monitörde kullanmıyor ve o sitede panelin detayları yazmıyor bile.Greewe attı panelin linkini girip bakabilirsin ordan.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.