15.000 TL bütçe ile RTX sistem önerisi

Bütçe
13000
2X:

Neden yorucu olsun ki?

Satıcının çalışma hızı, kargo firmasının çalışma hızı gibi etmenler. Doğal olarak bir kargoyu 1.5 2 ay beklemek istemiyorum ama attığınız parçaları değerlendireceğim. Hazır sistemi ön planda tutuyorum.

Kasa bununla değişebilir:

RAM bununla değişebilir:

HDD bununla değişebilir (Seagate Barracuda modelleri kronik sorunlu):

SSD bununla değiştirilirse daha iyi olur:

Böyle bir sistem var hazır olarak ama işlemcisi 12100F'e göre iyi değil. Anakartıda zayıf kalıyor ama ekran kartı daha iyi:
Onerileriniz icin tesekkurler hocam. Onerilerinize gore degisiklikler yaptim sistemde. Barracuda modelinin sorunlu oldugunu bilmiyordum.

1661885750215.png

Şöyle bir sistem ayarladım. Güç kaynağından herkes memnun.
@Silinen üye

Eki Görüntüle 1501484

Şöyle bir sistem ayarladım. Güç kaynağından herkes memnun.
@Silinen üye
Dostum illa NVIDIA mi alacaksin? Eger oyun oynamak icin aliyorsan sistemi 3060'dan daha iyi olan RX 6600 XT alman daha mantikli, ciddi bir performans farki var aralarinda. Su videoya bakmani oneririm:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dostum illa NVIDIA mi alacaksin? Eger oyun oynamak icin aliyorsan sistemi 3060'dan daha iyi olan RX 6600 XT alman daha mantikli, ciddi bir performans farki var aralarinda. Su videoya bakmani oneririm:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

NVİDİA alacağım.

Kötü hocam kötü sistem kötü direkt.
Modart Blue sistem alın ileride alırsınız bir hard disk.

Hocam kötü bir yanı yok, resimdeki parçaları tek tek araştırdım. İşlemci ve ekran kartı arasında bir darboğaz sorunu yok, RAM desek yeterli bir miktarda. PSU alanında gayet iyi bir PSU olduğu söyleniyor her yerde.

Hocam kötü bir yanı yok, resimdeki parçaları tek tek araştırdım. İşlemci ve ekran kartı arasında bir darboğaz sorunu yok, RAM desek yeterli bir miktarda. PSU alanında gayet iyi bir PSU olduğu söyleniyor her yerde.
Hocam fiyatına göre çok çok kötü ben size iki sistem arasındaki farkı anlatayım izninizle:
Modart sisteme 1.sistem,sizin topladığınız sisteme 2.sistem diyeceğim:
1.sistemde çok daha iyi bir işlemci kullanılmış.
1.sistemde daha iyi daha güncel daha ileriye dönük bir ekran kartı kullanılmış.
1.sistemde 500 gb ssd var

2.sistemde daha iyi kasa ve güç kaynağı kullanılmış.
Bu kadar hocam yani arada baya bi fark var güç olarak harddisk ssd takarsınız ama ileride ekran kartı ve işlemci değiştiremezsiniz.(yani değiştirirsiniz de siz anladınız ne demek istediğimi.

Hocam fiyatına göre çok çok kötü ben size iki sistem arasındaki farkı anlatayım izninizle:
Modart sisteme 1.sistem, sizin topladığınız sisteme 2.sistem diyeceğim:
1.sistemde çok daha iyi bir işlemci kullanılmış.
1.sistemde daha iyi daha güncel daha ileriye dönük bir ekran kartı kullanılmış.
1.sistemde 500 GB SSD var.

2.sistemde daha iyi kasa ve güç kaynağı kullanılmış.
Bu kadar hocam yani arada bayağı bir fark var güç olarak hard disk SSD takarsınız ama ileride ekran kartı ve işlemci değiştiremezsiniz.(yani değiştirirsiniz de siz anladınız ne demek istediğimi.

Sizin attığınız sistem güzel fakat her koşulda bütçemi aşıyor. Benim zaten özellikle attığım resimlerdeki sistemleri tercih etmemin sebebi bu.

Attığım resimdeki sistemde RX 6500 XT'de kullanılabilir.

Sizin attığınız sistem güzel fakat her koşulda bütçemi aşıyor. Benim zaten özellikle attığım resimlerdeki sistemleri tercih etmemin sebebi bu.

Attığım resimdeki sistemde RX 6500 XT'de kullanılabilir.
Sizin attığınız sistem 200 tl daha pahalı?
6500 XT veya 3050 ya da 2060 a sakın bulaşmayın 15k bütçede.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı