15.000 TL Bütçeli Sistem Önerileri

Technopat`ın topladığı ''GTX 1080 Oyun ve İş Bilgisayarı Toplama'' adlı videosundan; ssd, monitör ve soğutucudan kısılıp diğer bileşenlere yatırım yapılarak (mause, klavye gibi) güzel bir sistem toplanabilir.

Technopat`ın topladığı ''GTX 1080 Oyun ve İş Bilgisayarı Toplama'' adlı videosundan; ssd, monitör ve soğutucudan kısılıp diğer bileşenlere yatırım yapılarak (mause, klavye gibi) güzel bir sistem toplanabilir.
Tek ihtiyacım kasa.
Fare:Razer Mamba Tournament Edition
Klavye:Razer Blackwidow Chroma

Ama belki monitör alabilirim.

Şimdi de 21.000 TL'ye topladın. Anlaşıldı, sen bu işi ciddiye almıyorsun.

@Espectra kardeş sen benim sistemi al, kurtul bu durumdan :D.

Boşver hocam arkadaş nasıl toplanacağını bilmiyor :D.

Sanırım öyle olucak :D.

@Espectra Ciddiye alacağını sanmıyorum ama ciddiye alırsın diye yazıyorum ciddiye alma. ben sadece gozume carpan en pahalilari sectim. Sen benim topladigim sisteme bakma ama bence satin aldigin parcalari kendin topla isin zevki orda bence oyun oynamaktan daha zevkli.

@Espectra Ciddiye alacağını sanmıyorum ama ciddiye alırsın diye yazıyorum ciddiye alma. ben sadece gozume carpan en pahalilari sectim. Sen benim topladigim sisteme bakma ama bence satin aldigin parcalari kendin topla isin zevki orda bence oyun oynamaktan daha zevkli.
Benim kendi planladığım bi sistem var.Fakat kaç W Power Supply gerekir, nerede monte ettiririm bilmiyorum. O yüzden buradan fikir almaya karar verdim.

Screenshot_1.png
Screenshot_2.png
Screenshot_3.png
Screenshot_4.png
Screenshot_5.png
Screenshot_6.png
Screenshot_7.png
+ NZXT Phantom - Kasa - Tüm Ürünler + Titan XP + Acer XG270HUOMIDPX 27" 1ms (DVI+HDMI+Display) FreeSync WQHD Fiyatı ile harika bir sistem toplanır. Eğer para kalırsa ekipman dahi alabilirsin :D

Son düzenleme:
Benimki şöyle:

Anakart:MSI X99A GAMING PRO CARBON Intel X99 Soket 2011V3 DDR4 USB 3.1 Anakart
Ekran Kartı:MSI GTX1080 GAMING X 8GB GDDR5X 256Bit DX12 Nvidia GeForce Ekran Kartı
Bellek:Kingston 16GB (2x8GB) HyperX Savage Black DDR4 3000MHz CL15 1.35V Dual Kit Ram 2 adet
İşlemci:Intel Core i7 6900K Soket 2011V3 3.2GHz 20MB Önbellek 14nm İşlemci
HDD:2TB'lık herhangi bir HDD(HDD nin renklerinin ne işe yaradığını bilmiyorum.)
SSD:Samsung 256GB 850 PRO SATA 3.0 (Okuma 550MB / Yazma 520MB) SSD
Power Supply:THERMALTAKE SMART DIGITAL 80PLUS GOLD 750W GÜÇ KAYNAĞI
Sıvı soğutma alacağım eğer bunu alırsam. Bu nedenle sıvı soğutma seçmedim henüz.
Birde kasa var haliyle. ATX almayı planlıyorum kasayıda.Belki DVD-ROM alabilirim ama sanmam.

Benim düşüncelerim böyle. Bir eksik varsa söylersiniz.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı