15.000 TL Bütçeli Sistem Önerileri

Kardeş burada Toplama Sistem önerisi yapılıyor. Önceden toplanmış ve bir markaya ait olan bir PC önereceksen "Marka Bilgisayarlar" bölümüne git.

Konu burada ben de cevabı buradan veriyorum kardeşim var mı bi sıkıntı ? Varsa Moderatör yada Konu sahibi dile getirsin sen getirme.

@SamAly Hangi MSI şubesinde çalışıyorsunuz acaba? O fiyata 6700K alanı döverler :D Ayrıca 8 GB RAM hiç olmamış.
Dostum arkadaş toplama işinden anlamadığını dile getirdiği için bu kasayı önerdim,aksi taktirde en mantıklısı zaten toplamak olacak :) Marka illa ki kârla satıyor senin de dediğin gibi bazı bileşenler o fiyata düşük kalmış durumda :)
 
Konu burada ben de cevabı buradan veriyorum kardeşim var mı bi sıkıntı ? Varsa Moderatör yada Konu sahibi dile getirsin sen getirme.
Bazı konu sahibleri bunları bilmiyor. Ayrıca her moderatör de böyle kolay anlaşılabilecek bir durumu gelip anlatmazlar. Bunun yerine daha önemli işleri vardır. Normal bende yapılması gerekeni söylüyorum. Ayrıca sistemin parçaları elbette hepsi kutu içinde gelmiyor. Firmadan rica ederler, onlar da sistemi satın alacak kişi için toplarlar. Bunu da biz mi söyleyelim?
 
Bence 15.000 TL ye şöyle CMS ofset jantlı faça şahin almalısınız asıl oyun o zaman başlar [emoji23] Bu fiyata bilgisayara verilmez bence :)
 
Dostum eğer gerçekse(hayali sistem değil ise) oyun için en iyi performansı i7 6700K ve GTX1080 verecektir. (LGA2011-V3 işlemciler iş içindir oyun için en iyi performans şu an için Z170 yongasında)
Eki Görüntüle 196900 Arta kalan parayla da güzel bir 4K monitör alırsın.
RAM tek 16 alırsa ileride upgrade edebilir. Mastercase Maker 5 daha iyi giderdi. Ayrıca bekleyip Titan alabilir ve SSD olarak 960 Pro serisine yönelebilir kalan parayla 4K G-Sync bir monitör alabilir.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı