15.000 TL bütçeye notebook önerisi

tojisama

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Microsoft Office programlarını kullanacağım ve kitaplarımı yazabileceğim kullanışlı ağır olmayan ufak ve F/P bir notebook arıyorum. Bu tip eylemleri birçok cihazla yapabileceğimi biliyorum ancak benim aradığım biraz daha kaliteli, uzun ömürlü, yüksek hafızalı ve mobil bir kullanıma uygun olması. En fazla 15k diyorum. Zorlasam o kadar çıkar. Daha alt fiyatta olması tabii ki de daha iyi olacaktır. Fikirleriniz için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Microsoft Office programlarını kullanacağım ve kitaplarımı yazabileceğim kullanışlı ağır olmayan ufak ve F/P bir notebook arıyorum. Bu tip eylemleri birçok cihazla yapabileceğimi biliyorum ancak benim aradığım biraz daha kaliteli, uzun ömürlü, yüksek hafızalı ve mobil bir kullanıma uygun olması. En fazla 15k diyorum. Zorlasam o kadar çıkar. Daha alt fiyatta olması tabii ki de daha iyi olacaktır. Fikirleriniz için şimdiden teşekkürler.

https://amzn.eu/d/cYLDYZK

Bunlara bakabilirsin hocam hangi islemci markasi istedigine bagli olarak 1 butcende 1 butcenin biraz altinda attim son tercih sana kalmis.

Atmış olduğunuz IdeaPad 3 Slim de TN panel olarak gözüküyor. Açıkçası sadece kitaplarımı yazmak için kullanacağım ama tabii soluk bir renk de istemem. En azından VA panel olması işimi görür diye düşünüyorum.
Benim attigim laptoplarin hepsi ips panel hocam ozellikle asuslari oneririm. Acer larda üzmez ama asla

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı