15.000 TL bütçeyle 240-360 Hz monitör önerisi

Bütçe
15.000 TL
AOC'u alın o zaman.
2K 240 Hz VA bir monitör de var şu an çok iyi fiyatta bunada bakılabilir öğrenci indirimiyle 9 bin küsure denk geliyor
Merhaba 25" Odyssey G4 Full HD 240 Hz almayı düşünüyorum ben de ama sepete eklediğimde ne bu model ne de sizin linkini attığınız üründe indirim uygulanmıyor, desteğe yazdım ama değişen bir şey olmadı, kontrol etme şansınız var mı benim üyeliğimde mi sıkıntı var acaba?

Merhaba 25" Odyssey G4 Full HD 240 Hz almayı düşünüyorum ben de ama sepete eklediğimde ne bu model ne de sizin linkini attığınız üründe indirim uygulanmıyor, desteğe yazdım ama değişen bir şey olmadı, kontrol etme şansınız var mı benim üyeliğimde mi sıkıntı var acaba?

Buradan kayıt olup yapmanız lazım e devletten bir numara almanız lazım.

Buradan kayıt olup yapmanız lazım e devletten bir numara almanız lazım.
Tamamdır hallettim teşekkürler, bahsettiğim monitörü önerir misiniz acaba, bir yorumunuz var mıdır? Monitör almam lazım, yardım için bir konu da açtım, fikirlerinizi belirtirseniz çok memnun olurum.

Tamamdır hallettim teşekkürler, bahsettiğim monitörü önerir misiniz acaba, bir yorumunuz var mıdır? Monitör almam lazım, yardım için bir konu da açtım, fikirlerinizi belirtirseniz çok memnun olurum.

Alınır bence güzel 240 Hz olması çok iyi o fiyata.

Renk gamutu tarzı ekran kalitesi hakkında da bilginiz var mı, tatmin edici seviyede mi?

Gayet iyi yeterli bence 1 ms GtG parlaklığı çok iyi özellikle pivot özelliğide var marka ismi de var iade konusunda sıkıntı olmaz yani bozuk ürün gelirse.
Renk gamutu daha önemliyse bu olabilir ama 180 Hz pivot özelliği yok.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı