15.000 TL ekran kartı önerisi

duolingo01

Femtopat
Daha fazla  
Ben 20.000 TL ile ekran kartı ve güç kaynağımı yükselteceğim fakat hangi ekran kartını seçeyim bilemiyorum.
Güç kaynağı için 5.000 TL'lik güç kaynağı tercih ettim:
Bu güç kaynağını seçmemin nedeni ileride parça yükselteceğimde güç kaynağı ile tekrardan uğraşmak istemiyorum.
İşlemcim ise R5 5600.
Sıfır ve AMD ekran kartı önerirseniz sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.

2.el 3080 Ti.
Ama illa sıfır olacak dersen 5060 (önermiyorum).

Bu arada Gigabyte güç kaynaklarında "Exploding" kronik sorunu var, yani ciddi ciddi patlıyorlar.

İndirim kaplanının koduyla 9060xd çok uygun bir fiyata geliyordu mükemmel bir ekran kartı fakat 5600 yeter mi bilemiyorum hocam.

Aslında NZXT güç kaynaklarında olmuyor muydu?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kaynak çok sağlam, ben olsam bu PSU'ya bulaşmazdım. NZXT ile ilgili hiç patlama haberi duymadım.

İndirim kaplanının koduyla 9060xd çok uygun bir fiyata geliyordu mükemmel bir ekran kartı fakat 5600 yeter mi bilemiyorum hocam.

Vallahi benim oynadığım oyunlarda yüzde 20 küsur civarı kullanım oluyor işlemcide.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kaynak çok sağlam, ben olsam bu PSU'ya bulaşmazdım. NZXT ile ilgili hiç patlama haberi duymadım.

o zaman 20.000TL den hangi ekran kartı ve güç kaynağı önerirsin?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı