15.000 TL Intel PC önerisi

Bütçe
15.000

w97Mehmet

Femtopat
Yer
Karaman
Merhaba. Ben bir tane oyuncu bilgisayarı toplamak veya almak istiyorum bütçem maksimum 15.000 - 20.000 TL arası en az 16 GB RAM olması, sistemin darboğaz olmaması ve monitör dahil olursa sevinirim. Oynayacağım oyunlar PUBG ve PUBG Mobile ve Metin2 bunun için bana Full Intel bilgisayar öneriniz var mı? Masaüstü olursa daha güzel olur.​

Son düzenleyen: Moderatör:

Vatana bulaştırmayın.

Intel sistem atabilirsin, bekliyorum. Kotu bir sistem degil, eger Intel ve NVIDIA isterse en ucuz, alinabilir 3060 12 GB sistemlerden.

Intel sistem atabilirsin, bekliyorum. Kotu bir sistem degil, eger Intel ve NVIDIA isterse en ucuz, alinabilir 3060 12 GB sistemlerden.

Teknolojiyi hep Teknosa'dan almışımdır.

Bana Intel NVIDIA lazım. Peki sistem darboğaz eder mi acaba?

Teknolojiyi hep Teknosa'dan almışımdır.

Ne alaka? Site onemsizdir, onemli olan sistemdir. Vatan PC genellikle pahali olabilir ama attigim sistem Intel istediginiz icin en yeni Intel Core nesili ve en ucuz 12 GB 3060 ve 13. nesil bulunduran sistem.

G-Sync varsa onu tercih ederim.

Ne alaka? Site onemsizdir, onemli olan sistemdir. Vatan PC genellikle pahali olabilir ama attigim sistem Intel istediginiz icin en yeni Intel Core nesili ve en ucuz 12 GB 3060 ve 13. nesil bulunduran sistem.

Vatan Bilgisayar kötü demedim. Teknosa'yı biliyorum Vatan Bilgisayarı bilmiyorum.

Etmez, asla. Darbogaz olamaz. 13100F, RTX 3060'i besler.

Tamam buna bakacağım teşekkür ederim peki i5 veya i7 önerin var mı bu fiyata?

G-Sync varsa onu tercih ederim.

Yine kullanabilmen lazim FreeSync.

Vatan Bilgisayar kötü demedim. Teknosa'yı biliyorum Vatan Bilgisayar'ı bilmiyorum.

Tamam buna bakacağım teşekkür ederim peki i5 veya i7 önerin var mı bu fiyata?

i5, i7 olmaz. Olursa, nesli dusuk olur ve soket farkli bile olabilir.

Attigim i3 zaten en son nesil ve giris seviyesi olarak guclu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı