15.000 TL Intel PC önerisi

Bütçe
15.000
Yine kullanabilmen lazim FreeSync.
i5, i7 olmaz. Olursa, nesli dusuk olur ve soket farkli bile olabilir.

Attigim i3 zaten en son nesil ve giris seviyesi olarak guclu.
Anladım bu çıkan son nesil işlemcilerinin en son nesli hangisi onların sıralamasını yapan bir site var mı?

Yine kullanabilmen lazim FreeSync.

i5, i7 olmaz. Olursa, nesli dusuk olur ve soket farkli bile olabilir.

Attigim i3 zaten en son nesil ve giris seviyesi olarak guclu.
FreeSync amd için çoğunlukla kullanılıyor ve öneriliyor.

Anladım bu çıkan son nesil işlemcilerinin en son nesli hangisi onların sıralamasını yapan bir site var mı?

13. nesil.

Attigim sistemde de en son nesil i3 bulunuyor.

Ya arkadas, Intel baska bir PC yok bu fiyata. 3060 12 GB var 8 degil, anca RX 6700 sistem olur bu fiyata o da PSU kotu. Attigim en azindan parcalari da iyi.

FreeSync AMD için çoğunlukla kullanılıyor ve öneriliyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Intel sistem atabilirsin, bekliyorum. Kotu bir sistem degil, eger Intel ve NVIDIA isterse en ucuz, alinabilir 3060 12 GB sistemlerden.

Attıgın sisteme iyi kötü demedim Vatan Bilgisayar alınan cihazı iade etmekte çok ugraştırıyor.

Attıgın sisteme iyi kötü demedim Vatan Bilgisayar alınan cihazı iade etmekte çok ugraştırıyor.

Neden sistemi iade etsin ki?

Attigim sistemden baska 16k RTX 3060 (12 GB) ve Intel islemcili olan, ozellikle 13. nesil, duzgun parcali ve PSU'lu baska sistem yok.

Attigim sistemden baska 16k RTX 3060 (12 GB) ve Intel islemcili olan, ozellikle 13. nesil, duzgun parcali ve PSU'lu baska sistem yok.

Cihaz alımı genelde şansa baglıdır önerdigin cihaz kaliteli olsa da bazen kalitesiz ürün satıyorlar çabuk bozulabiliyorlar elbet 14gün dolmadan iade hakkı sunulmalı.

13. nesil.

Attigim sistemde de en son nesil i3 bulunuyor.

Ya arkadas, Intel baska bir PC yok bu fiyata. 3060 12 GB var 8 degil, anca RX 6700 sistem olur bu fiyata o da PSU kotu. Attigim en azindan parcalari da iyi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tamam bakıyorum sisteme.

Cihaz alımı genelde şansa baglıdır önerdigin cihaz kaliteli olsa da bazen kalitesiz ürün satıyorlar çabuk bozulabiliyorlar elbet 14gün dolmadan iade hakkı sunulmalı.
Katılıyorum tamamen şans.

Peki tekli çekirdek mi çift mi öğrenmek için soruyorum.

Tamam bakıyorum sisteme.

Katılıyorum tamamen şans.

Peki tekli çekirdek mi çift mi öğrenmek için soruyorum.

Tekli cekirdek performansi Ryzen 5500'den daha iyi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı