15.000 TL Mini ITX Sistem Toplama

Sizce hangi kasa?

• 1

• 2

• 3

• 4

• 5

• Dandik bir kasada bile olsa sistemi biran önce kur. İstediğin kasayı beklemede kal.

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Cooler Master Q300P modelini satınaldım. Kasayı modladığımda yani ön ve üstte bulunan plastikleri çıkardığımda kasa boyutu dörtte bir küçülüyor ve istediğim ölçülere kavuşuyor. Ayrıca ekran kartı için daha geniş bir alan sağlıyor (2080 Msi Gaming X Trio aldım bu yüzden). Kasa içide son derece ferah soğutma ile ilgili üzmeyecek diye düşünüyorum.

Mini itx kasa ararken buldum konuyu üstünden 3 sene geçmiş olmasına rağmen Belki faydası olabilir diye yazıyorum. Bulduğum en iyi seçenekler SilverStone Raven RVZ03 ps4 boyutundan biraz büyük konsol gibi dik ve yatay kullanılıyor, bütcesi daha yüksek olanlar varsa onun için de Raijintek Metis EVO modeli tercih edilebilir. İkisi de şık ve kaliteli kasalar. Youtube incelemerine bakabilirsiniz

Hahaha hocam o sistem topladım, kullandım, sattım. Üşütme iki sistem daha topladım
Ama yinede teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…