15.000 TL monitör dahil hazır sistem önerisi

Bir de işlemciye çok düşük dediler ne dersiniz bir yeterli gelir mi?
Şimdilik ileride yükseltilebilir mi?

Gayet yeterli hocam @kino hocam RX 6600 XT ile kullanıyor ileride 5600'e geçersin değiştirmek istersen.

@tonyukukf tercihin ve bütçen RTX 3050'ye yetiyorsa rahatça besleyecektir. Eğer alabilirsen RX 6600 tavsiye ederim, kendim de bu işlemciyi 6600 XT ile kullanıyorum. Bir sıkıntın olmasın Ryzen tarafında 3000 serisinin en f/p modellerinden birisidir.

çok teşekkür ederim ilginiz için arkadaşın önerdiği sistemi almayı düşünüyorum yakın zamanda o yüzden sorguladım ama içim rahat çok sağ olun.
hocam çok sağ olun parçaları sipariş ettim güzel bir monitör önerinirinizi alırım 2000-2500 arası
çok teşekkür ederim ilginiz için arkadaşın önerdiği sistemi almayı düşünüyorum yakın zamanda o yüzden sorguladım ama içim rahat çok sağ olun.
hocam çok sağ olun parçaları sipariş ettim güzel bir monitör önerinirinizi alırım 2000-2500 arası
Casper Excalibur E24FHD-G 24.5" 165Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync + G-Sync Full HD LED Monitör’
https://www.hepsiburada.com/casper-...tr-p-HBV000011GYAV?url_src=ios-product-detail bunu buldum kendim ama bilmiyorum hepsi buradadan almayı düşünüyorum indirimim var

Casper Excalibur E24FHD-G 24.5" 165Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync + G-Sync Full HD LED Monitör’
https://www.hepsiburada.com/casper-...tr-p-HBV000011GYAV?url_src=ios-product-detail bunu buldum kendim ama bilmiyorum hepsi buradadan almayı düşünüyorum indirimim var
veya internet yerine teknosadan gidip kendim mi alsam bilemedim tüm 144hz monitörler uyumlu mudur sisteme özel bir şeyi var mı

Son düzenleme:
Aynısını alıyorum hocam sağ olun

Aynısını alıyorum hocam

Sipariş ettim her şeyi elimi ulaşınca tekrardan buradayım çok sağ olun her şey için
İşlemci için stok fan yok ama gerekli mi @messinicocugu @kino

Kule tipi almanı iyi olur en az T6 öneririm:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı