15.000 TL monitör dahil sistem önerisi

Şu anlık oyun için aldığım için AMD'nin 3. nesilleri daha uygun olur sanırım.

Fiyatlar bayağı arttı ama RTX 2070 Super'de 1080I sollayabilecek bir kart diye düşünüyorum rayTracing Gibi yeni teknolojileri var mesela.
Zaten ekran kartı değil. Geçen yaz arkadaşım 10000 TL ye topladı. Ve I7 9700K çok üst seviye bir işlemci.

Şu anlık oyun için aldığım için AMD'nin 3. nesilleri daha uygun olur sanırım.

Yani siz bilirsiniz fakat attığınız o işlemci de gayet iyi ve yeni nesil ben sizin yerinizde olsam o attığınızı alırdım fakat anakart bulmakta zorluk çekebilirsiniz ürün çok yeni olduğu için.

Fiyatlar bayağı arttı ama RTX 2070 Super'de 1080I sollayabilecek bir kart diye düşünüyorum rayTracing Gibi yeni teknolojileri var mesela.
3000. nesiller yolda onlar bile eskidi hatta :D

Galax modelinin soğutması iyi ama hazır alacağınız için pek bir anlamı yok.

Önerim:

Aynen monitör tavsiyeleriniz var mıdır 1080PMI 2 k mı almalıyım?
Şimdi buradaki olay biraz farklı,ben kendim 2080s kullanan birisi olarak yine 1080p mönitör tercih ettim çünkü amacım ağırlıklı olarak Call of Duty oynamaktı ve bilirsiniz bu oyun bayağı bir ağır ve testlerim sonucundan kendisinin ultra ayarlarda %98-99 kullanıldığını gördüm,1080pde bile adam gibi tam fps alamıyorum 2080s ile,amaçlarınıza bağlı dediğim gibi.

Orası öyle fakat attığınız o işlemci gayet iyi bir işlemci ama anakart bulmakta zorluk çekebilirisinz
Galax modelinin soğutması iyi ama hazır alacağınız için pek bir anlamı yok.

Önerim:
Sistem güzel olmuş cidden güç kaynağı biraz pahalı geldi ama bilmiyorum tabi o olayları

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı