15.000 TL PC Önerisi

@haknemir bir kere pc alıyorsun ben bu kartı almanı önermiyorum çok fazla coil whine sorunu yaşayan var. Sorunsuz bir kartlı sistem alabilirsin.
CW her kartta var neredeyse ve ben CW yaşamıyorum. Zaten duymuyorsun ki, niye takılasın bu kadar? TLOU ultra oynarken bile CW azıtmıyor. Ayrıca CW'nin bir şeye zararı yok. Zaten oyun oynarken yük binince çıkan bir seste kulaklık/hoparlör takmadan kim oyun oynuyor?

Maksimum 16 bin TL'ye bu aksam veya yarın bilgisayar alacağım, aklımda bu bilgisayar var önerdiğiniz başka bir sistem var mı?

İşlemci R5 5600 anakart A520 B450 gibi yükseltilebilir onun dışında 5600 işlemciye ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu (Random Spectrum Lighting) Fiyat
Bu soğutucuyu öneririm.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu seyretmenizi öneriyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Yine de tercih edilmez , sistem bir kere alınıyor alındı mı en iyisini almak lazım.

Yine de tercih edilmez, sistem bir kere alınıyor alındı mı en iyisini almak lazım.

i3 12100F kafasında bir işlemci tekli çekirdekte 12100F çoklu çekirdekte 5500 önde. İş görür yani. Ha 5600 için 700TL fazladan vermeye kesinlikle değer ancak koınu sahibinin bütçesine kalmış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı