15.000 TL RX 5700XT veya RTX 2070 Super sistem önerisi

harfnarfjordur

Centipat
Selamlar herkese. Yaz aylarında PC toplamak istiyordum. Ama ekonomideki kötü gidişat beni kaygılandırıyor. Yazı beklemeden almayı düşünüyorum, şimdi kullanmayacak olsam bile. Yoksa fiyatlar iyice artacak. :/ genel olarak oyun oynamak için kullanacağım ve uzun zaman sonra PC topluyorum. O yüzden epeyce bir süre idare etmesi şart. Competitive oyunlar oynayan birisi değilim pek. Ekran kartı olarak AMD RX 5700XT ve NVIDIA RTX 2070 Super arasında kaldım ama diğer parçalar için pek fikrim yok. Donanım işlerinden de çok anladığım söylenemez. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim cevap için. :) Bütçem sadece kasa için değil ne yazık ki. Monitör de dahil olacak. O yüzden ekran kartı olarak daha üst seviyeye çıkamıyorum.
Eğer sadece kasa ise bu bilgisayarda ekran kartını 2080 Super Ventus XS işlemciyi 3700X RAM'leri 3600 yapıp sıvı soğutucu eklerseniz olabilir. Geforce RTX RayTracing PC-BattleBox/MSI GeForce RTX 2080 SUPER VENTUS OC 8GB/AMD Ryzen 5 3600X/16GB DDR4/512GB SSD/1TB Disk/Geforce RTX RayTracing PC | ITOPYA

Asla 5700XT önermiyorum. Fiyatı aynı klasmanda ki 2070Super'e göre daha uygun fakat, yazılım güncellemeleri hep sorunlu. Bilenen onlarca problem varken hala bu problemler devam ediyor. 2070Super al keyfine bak. 4 aydır 5700XT kullanırken 1 hafta önce iade edip, 2070Super aldım.

Selamlar ekran kartında 5 binlerin üzerine kadar çıkıp 2070 seviyelerinden bahsediyorsak şöyle bir teklifte bulunabilirim.Ürünün fatura tarihi 02.03.2020 dir.6500 TL olarak bırakabilirim.En azından bahsettiğimiz kart 2080 Super.

Selamlar ekran kartında 5 binlerin üzerine kadar çıkıp 2070 seviyelerinden bahsediyorsak şöyle bir teklifte bulunabilirim.Ürünün fatura tarihi 02.03.2020 dir.6500 TL olarak bırakabilirim.En azından bahsettiğimiz kart 2080 Super.

Sıfırları o fiyat...

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı