15.000 TL Sistem Tavsiyesi

Şuanda durum nedir 15/16k fiyatlarla daha güzelleri geldi mi?

Bu sistem iyi midir?

Kasa ve PSU sorunlu olabiliyor diyorlar, Thermaltake markalı kasa daha iyi dediler sizce de öyle mi? Bu sistemi almayı düşünüyorum, bütçeyi 16.5'a kadar zorlayabilirim. Neleri değiştirmemi önerirsiniz?

@iEge45 @rimurunava @Ertuğrulhan05 @DRCONNOR @Burak2134 @shika

Son düzenleme:

Bu sistem iyi midir?

Kasa ve PSU sorunlu olabiliyor diyorlar, Thermaltake markalı kasa daha iyi dediler sizce de öyle mi? Bu sistemi almayı düşünüyorum, bütçeyi 16.5'a kadar zorlayabilirim. Neleri değiştirmemi önerirsiniz?

Evet Thermaltake kaliteli markalardan bir tanesi.

Bu sistem iyi midir?

Bu sistem iyi midir?

Kasayı kesin thermaltake olarak değiş SSDyi de 1tb yapabilirsen yap al

Teşekkürler. SSD 500 GB işimi görüyor. İki yıldır 500 GB kullanıyorum ve 150/200 GB'ı boş oluyor. Hem maddi açıdan hemde bu açıdan benim için gerekli değil. İleride yükseltme veya ihtiyaç halinde değiştirir veya ekleme yaparım. Yarın alıyorum bir sorun çıkmazsa, o zamana kadar önerilere, yorumlara ve eleştiriye açığım.

Bu sistem iyi midir?

bu sistemi bu fiyata kaçırma hocam aynı sistemi 1 hafta önce kasayı thermaltake yapıp 17.500e aldım şuan gayet ucuza geliyor kaçırmayın

bu sistemi bu fiyata kaçırma hocam aynı sistemi 1 hafta önce kasayı thermaltake yapıp 17.500e aldım şuan gayet ucuza geliyor kaçırmayın
Bu sistemi mi aldın yani birebir? Ona göre memnunmusun, sesli mi çalışıyor herhangi bir sorunu var mı?

Ek olarak dostlar ben yarın sipariş vereceğim para yarın gelecek ama fiyatı artar yada stok biter diye korkmuyor değilim. Nasıl bir yol izleyebilirim? Ödemeyi yarın yapacak şekilde?

Bu sistemi mi aldın yani birebir? Ona göre memnunmusun, sesli mi çalışıyor herhangi bir sorunu var mı?

Ek olarak dostlar ben yarın sipariş vereceğim para yarın gelecek ama fiyatı artar yada stok biter diye korkmuyor değilim. Nasıl bir yol izleyebilirim? Ödemeyi yarın yapacak şekilde?
evet bu sistemi kasayı değiştirirek aldım sorunsuz ancak kargo çok geç geliyor vatan bilgisayar kargo konusunda berbat, ancak sistem on numara

Şu anda durum nedir 15/16k fiyatlarla daha güzelleri geldi mi?

Bu sistem iyi midir?

Kasa Thermaltake yazılıp alınabilir, güzel sistem.

Evet, ben de Thermaltake yapıp alacağım. Diğer bileşenler güzel gibi. Teşekkürler dostlar.
@Hermanoo açıkcası Eskişehir'de Vatan şubesi var, web üzerinden sipariş edip elden almayı düşünüyorum hızlı olması açısından. Bir haftayı buluyor aksi taktirde.

Ek olarak bu fiyatta bu sistem varken yine 15k lık RX6700'lü bir sistem vardı, neden onu öneriyor bazıları anlamıyorum. Bende mi bilgi eksikliği var emin olamadım. RX6700 10GB 160bit, GTX3060 12GB 192bit. Farklı şeylere de bakılıyordur elbet ama önemli olan bunlar değil mi?

Evet, ben de Thermaltake yapıp alacağım. Diğer bileşenler güzel gibi. Teşekkürler dostlar.
@Hermanoo açıkcası Eskişehir'de Vatan şubesi var, web üzerinden sipariş edip elden almayı düşünüyorum hızlı olması açısından. Bir haftayı buluyor aksi taktirde.

Ek olarak bu fiyatta bu sistem varken yine 15k lık RX6700'lü bir sistem vardı, neden onu öneriyor bazıları anlamıyorum. Bende mi bilgi eksikliği var emin olamadım. RX6700 10GB 160bit, GTX3060 12GB 192bit. Farklı şeylere de bakılıyordur elbet ama önemli olan bunlar değil mi?
Her şey bit değeri ve VRAM den ibaret değil. Kim söylediyse doğru söylemiş RX 6700 RTX 3060dan da ti versiyonundan da kat kat iyi bir kart. Eğer o sistem stoku bitmediyse rx67 li sistemi alın. Burada da karşılaştırmalı benchmark videosu var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı