15.000 TL sistem toplama

Çok teşekkürler fakat zoltarx in attığı sistem daha mı mantıklı ? Bu fiyata elimden geldiğinde en iyi sistemi toplamaya çalışıyorum da.

O kadar para vermek mantıklı mı bilmiyorum bu para ile elde edebileceği en iyi performansı elde etsin istiyorum.
Aradaki fark bu siz bilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok teşekkürler fakat zoltarx in attığı sistem daha mı mantıklı ? Bu fiyata elimden geldiğinde en iyi sistemi toplamaya çalışıyorum da.

O kadar para vermek mantıklı mı bilmiyorum bu para ile elde edebileceği en iyi performansı elde etsin istiyorum.
Sana benim alacağım sistemin linkini atıyorum bu sistem modelleme ve programcılık gibi işlerle birlikte oyun içinde kullanılacak: Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası | ITOPYA

Bununla birlikte RX 5700 XT TUF eklemeyi düşündüm sizin sisteminize 2070S yerine fakat TUF mühendislerinin son zamanlardaki işleri pek iç açıcı olmadığı için eklemek istemedim.
Ayrıca AMD NVİDİA' ya kıyasla daha çok fiyat performans olarak kalıyor YouTube' da bulunan testler ile daha iyi karar verebileceğinizi düşünüyorum.

Sana benim alacağım sistemin linkini atıyorum bu sistem modelleme ve programcılık gibi işlerle birlikte oyun içinde kullanılacak: Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası | ITOPYA

Bununla birlikte RX 5700 XT TUF eklemeyi düşündüm sizin sisteminize 2070S yerine fakat TUF mühendislerinin son zamanlardaki işleri pek iç açıcı olmadığı için eklemek istemedim.
Ayrıca AMD NVİDİA' ya kıyasla daha çok fiyat performans olarak kalıyor YouTube' da bulunan testler ile daha iyi karar verebileceğinizi düşünüyorum.
Bu sistem baya güzel olmuş fakat çok üst segment bir sistem.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bir de gigabyte 2080 super windforce ile Asus Turbo-RTX2080S-8G-EVO arasındaki fark nedir fiyatlarına baktığımda Asus bir tık daha üstte fakat indirimde olduğu için onu alasım geliyor.

Asus modeli daha mı iyi yani ? 6300 tl ye buldum da ondan soruyorum. Gigabyte 6700 de kalıyor.
Şahsen en iyi olarak gördüğüm seri Asus Rog Strix fakat onlar bütçeyi bir hayli aşırtıyor.
Bu iki ekran kartına gelirsek Cuda yani çekirdek sayıları aynı ve çekirdek hızlarıda birbirlerinin aynısı yani aralarındaki tek fark tasarım farkı.

En son bu sistemi toplamaya karar verdim zamanınızı ayırdığınız için teşekkür ederim. Küçük ekleme ya da çıkartma yapmam gerektiğini düşünüyorsan lütfen söyle 😀.

Dosya Ekleri

• ww.png
    ww.png
    90,6 KB · Görüntüleme: 43
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı