15.000 TL sistem toplama

Tekrar merhaba
bu hazır sistemde seçeneklerden işlemciyi Ryzen 7 3800X yapar iseniz fotoğraftaki sistemden daha güzel olacaktır, ayrıca HDD yi eklemeyi unutmayın Ryzen 7 3800X ve 1TB Seagate HDD ile 14.806,69TL ye denk gelmekte bunuda düşünebilirsiniz.

Tekrar merhaba
bu hazır sistemde seçeneklerden işlemciyi Ryzen 7 3800X yapar iseniz fotoğraftaki sistemden daha güzel olacaktır, ayrıca HDD yi eklemeyi unutmayın Ryzen 7 3800X ve 1TB Seagate HDD ile 14.806,69TL ye denk gelmekte bunuda düşünebilirsiniz.
RX 5700 T hakkında ne düşünüyorsunuz ?

B550 modeli anakart olarak daha iyi. Performansa etkisi OC yaptığınız zaman stabil çalışması, ileride güçlü bir işlemci alacağınız zaman VRM konusunda sıkıntı olmaması diye gider.

Benim yaptığım sistemde dediğim gibi hem RTX 2080 Super hem sıvı soğutma isterseniz biraz bütçeyi aşıp kasaya H500 yapabilirsiniz.

B550 modeli anakart olarak daha iyi. Performansa etkisi OC yaptığınız zaman stabil çalışması, ileride güçlü bir işlemci alacağınız zaman VRM konusunda sıkıntı olmaması diye gider.

Benim yaptığım sistemde dediğim gibi hem RTX 2080 Super hem sıvı soğutma isterseniz biraz bütçeyi aşıp kasaya H500 yapabilirsiniz.
Anladım ben biraz daha ucuz şekilde toplamaya çalışayım döneceğim size. Teşekkür ederim iyi geceler.

Maalesef bu kadar para veremeyeceğim çünkü monitör vb. de almam lazım. benim için maksimum 15bin olması yeterlidir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı