Koorui G2421V 24" 2K monitör alınır mı?

Hocam dediğim gibi 27" çok büyük geliyor bana. O sebeple Koorui 24" 2k modelini attım. Marka model olarak nasıl benim attığım ? Kullanan var mı acaba

Bende düşünüyorum almayı 24 inçte 2K seçenek çok fazla yok.
Kesinlikle alabilirsin bugün geldi monitör bir kaç oyunda denedim monitorum G4 tü bunun öncesinde Ktc 320 Hz oc modelini almıştım parasal kaynakli iade ettim daha iade onaylanmadı bu arada yolladığım an Koorui'yi sipariş geçmiştim fiyatı uygun diye ve gerçekten 240 ile 180 arasında bir fark olmadı gözümle gördüğüm sync + Cs içindeki FPS sabitlemeyi de acinca oyun aşırı derece akıcı oldu tdm vs girdim 320 hz ve 240 hz de nasıl oynadiysam aynı şekilde oynadım +60 kill aldım detay vermek gerekirse Faceit deneme şansım olmadı ama aynı olcagina eminim artı olarak Clair Obscure için de denedim ve görüntü yine çok tatmin edici ve güzeldi 9060 XT ekran kartım var high ayarlarda 2kda 70 80 arası FPS aldım.Monitorun malzeme kalitesine gelecek olursak gerçekten berbat panel dışında her şey dandik hissettiriyor ama bı önemi olmadığını gözümle gördüm yani standı sabit tutuyor gayet onda sıkıntı yoktu ama plastikti fakat bu fiyata çok normal.Dedigim gibi daha dün Ktc 320 hz ile bir deneyimim oldu ve arasında dağlar taşlar karar fark olmadığını söyleyebilirim.Asiri profesyonel takiliyorsaniz sadece oyun için değil diğer uygulamalar için de belki tercih edilebilir ama bunun da her alanda işinizi goreceginden emin olabilirsiniz.Hiz ayarı olarak en hızlı da ghosting oluyor rahatsız edici ama hızlı da olmuyor.Gama 2 yi denediğimde ise daha kapalı oldu görüntü ondan dolayı gama 1 de bıraktım.Full parlaklıkta pencereden güneş vururken bile görüntü açıkti parlakligi tatmin edici.Dizi açtığımda da aynı şekilde 2 k çözünürlük farkını ortaya koyuyordu.
Deneyimlerim bunlardi belki daha fazla insana ulaşması için ayrı bı konu açarım.

Kesinlikle alabilirsin bugün geldi monitör birkaç oyunda denedim monitörüm G4'tü bunun öncesinde KTC 320 Hz OC modelini almıştım parasal kaynakli iade ettim daha iade onaylanmadı bu arada yolladığım an Koorui'yi sipariş geçmiştim fiyatı uygun diye ve gerçekten 240 ile 180 arasında bir fark olmadı gözümle gördüğüm Sync + CS içindeki FPS sabitlemeyi de acinca oyun aşırı derece akıcı oldu TDM vs girdim 320 Hz ve 240 Hz de nasıl oynadiysam aynı şekilde oynadım +60 kill aldım detay vermek gerekirse FACEIT deneme şansım olmadı ama aynı olcagina eminim artı olarak clair obscure için de denedim ve görüntü yine çok tatmin edici ve güzeldi 9060 XT ekran kartım var high ayarlarda 2K'da 70 80 arası FPS aldım. Monitorun malzeme kalitesine gelecek olursak gerçekten berbat panel dışında her şey dandik hissettiriyor ama bir önemi olmadığını gözümle gördüm yani standı sabit tutuyor gayet onda sıkıntı yoktu ama plastikti fakat bu fiyata çok normal. Dedigim gibi daha dün KTC 320 Hz ile bir deneyimim oldu ve arasında dağlar taşlar karar fark olmadığını söyleyebilirim. Aşırı profesyonel takiliyorsaniz sadece oyun için değil diğer uygulamalar için de belki tercih edilebilir ama bunun da her alanda işinizi goreceginden emin olabilirsiniz. Hiz ayarı olarak en hızlı da ghosting oluyor rahatsız edici ama hızlı da olmuyor. Gama 2'yi denediğimde ise daha kapalı oldu görüntü ondan dolayı gama 1 de bıraktım. Full parlaklıkta pencereden güneş vururken bile görüntü açıkti parlakligi tatmin edici. Dizi açtığımda da aynı şekilde 2 k çözünürlük farkını ortaya koyuyordu.
Deneyimlerim bunlardi belki daha fazla insana ulaşması için ayrı bir konu açarım.

Teşekkürler hocam bugün sipariş verdim North Bayou monitör ve laptop standı ile kullanacağım R7 8845HS RTX 4070 120W ile kullanacağım bakalım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı