15.000 TL'ye 2 veya 4K monitör önerisi

Hocam bende 2K monıtor almayı dusunuyorum. Su an da Monster A24 V1 1 kullanıyorum bütçem 10k onerın yıne de Samsung mu olur? Hepsiburada'da Legion R27QE 27 satılıyor 2'sınden hangısını alırdın.

Hocam bende 2K monıtor almayı dusunuyorum. Su an da Monster A24 V1 1 kullanıyorum bütçem 10k onerın yıne de Samsung mu olur? Hepsiburada'da Legion R27QE 27 satılıyor 2'sınden hangısını alırdın.

Samsung. R27QE önerme sebebim 10K'ya satılan IPS paneller ile aynı kalitede olması ve ucuza bulunması. G65B zaten 2K 180-240Hz monitörler arasındaki en iyi modellerden. Bu bütçelerde gördüğüm en iyi sağlam monitör bu. Hem VA'nın hantallığı yok hem de çok iyi görüntü kalitesine sahip. Ayrıca bu bütçelerde satılan monitörlerden de daha fazla özellik bulunduruyor.

Hocam direkt kutudan çıkan kabloyla 240hz alabiliyoruz değil mi? Ekstra masrafı vs. yok?

Monitör kolu ile kullanmayı düşünüyorum. Arkada ki ışıklandırmayı kapatır mı?

Hocam direkt kutudan çıkan kabloyla 240Hz alabiliyoruz değil mi? Ekstra masrafı vs. yok?

Evet.

Monitör kolu ile kullanmayı düşünüyorum. Arkada ki ışıklandırmayı kapatır mı?

O kadar detaylı bilmiyorum hocam. Kullanan arkadaşlara sorarsanız nokta atış cevap verirler. Reddit'te vs araştırabilirsin bu monitör oldukça popüler olduğu için öğrenme imkanınız var.

Şimdi rtings incelemesini kontrol ettim. Evet kontrol edilebiliyor. Ayrıca hoparlörde bulunuyor bu monitörde. Kullanıcı yorumlarına göre çoğu monitörden iyiymiş hoparlör kalitesi. @Pachme

Yalnız kontrol etmekten kastı sadece renk değiştirmekse bilmiyorum. Kesin bilgi için kullanan kişilere sorabilirsiniz.

Son düzenleme:

Biraz araştırdım VESA için bir parça daha çıkıyor kutudan onu takınca RGB çemberini kapatıyor mu diye merak ettım.

Hocam Samsung Odyssey G6 27" LS27BG652EUXUF - Samsung Odyssey G7 27" LS27DG702EUXUF Karşılaştırması - Epey
G7 öğrenci indirimi ile birlikte 15k bu fıyata alınır mı? Yoksa baska onerılerınız olur mu? 9070XT ekran kartım 4K'yı çoğu oyunda kaldırır gibi.

Son düzenleme:

G7 yeni çıkmış galiba. Bu monitörle alakalı bilgim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…