15.000 TL'ye alınabilecek en iyi motosiklet

oscorp

Hectopat
Katılım
5 Ocak 2020
Mesajlar
1.433
Çözümler
3
Direkt alacağımdan değil meraktan soruyorum. O yüzden tavsiye verirken kendi motor zevklerinizden de bahsedebilirsiniz. Amaç sohbet etmek ve bilgi edinmek. Şu an 15.000 liram yok yani.

2018'den beri Kuba REIZ 50 kullanıyorum. Günlük kullanım için aldığımız bu dandik motor sayesinde bu işten ne kadar zevk aldığımı anladım. Düne kadar araba vs. motor karşılaşmasında arabadan yana olduğumu sanıyordum. Kapını kapatıp güvenli bir şekilde seyahat etmek güzel ama bir cross motora atlayıp uçmak da güzel abi ya. YT'da tepesine kamerayı geçirip herkese sataşan dandik motorcular yüzünden motorcu kelimesi antipatik geliyor. Bu yüzden ben zevkim ve tercihim motordan yana diyorum. İleride bir Yamaha, Honda falan alsam çok güzel olur.
 
15 Bine çin malları ve 10 yaşında Japonlar hariç düzgün motosiklet yok. Üstte arkadaş R25 demiş ama 15 bine alacağın R25 küllerinden doğmuştur. Ölüsünü bile vermezler o fiyata. Sıfırı 50 bini geçti zaten.:)
 
15 bine Çin malları ve 10 yaşında japonlar hariç düzgün motosiklet yok. Üstte arkadaş R25 demiş ama 15 bine alacağın R25 küllerinden doğmuştur. Ölüsünü bile vermezler o fiyata. Sıfırı 50 bini geçti zaten.:)

Yanına gülücük attım fark ettiysen.
 
Yaklaşık 12 yıldır motosiklet kullanıyorum. Çin işi kurye motoru da denilen motosikletlerden kullandım. Sanırım kötünün iyisi olarak Mondial ön plana çıkıyor. Tabi gönül isterdi ki bir tane MT-25 imiz olsun ama aşırı pahalı bu ülkede. Coğrafya kaderdir diye boşa söylenmiyor. Almadım alamadım..
 

Geri
Yukarı