Merhaba,
Mevcut sistemim AM4 ve oldukça eski kalıyor. Upgrade zamanı geldi ama bütçesel problemler var. Kasım indirimlerini değerlendirmek ve en azından bazı parçaları yükseltmek istiyorum ama anakart konusunda kafam çok karışık. Çok fazla model ve değişken söz konusu gibi görünüyor.
Mevcut sistem:
Anakart: ASUS TUF B450 Plus.
İşlemci: 5600X.
RAM: 2x8GB 3200 MHz DDR4.
GPU: 6700XT.
İlk aşamada 7800x3D işlemci ve 6000MHz CL30 2x16 GB RAM almayı düşünüyorum. Alacağım anakart ileride upgrade edeceğim sistem ile optimizasyon açısından problemi olmasın ve daha sonrası için Upgrade'e imkan sağlasın istiyorum.
Bütçem olduğunda;
CPU 9800x3D'e upgrade olacak.
GPU 5080 Super'e upgrade olacak.
Gen5 M.2 alınacak.
Fiyat olarak değil de marka ve model olarak önerilerinizi bekliyorum.
Mevcut sistemim AM4 ve oldukça eski kalıyor. Upgrade zamanı geldi ama bütçesel problemler var. Kasım indirimlerini değerlendirmek ve en azından bazı parçaları yükseltmek istiyorum ama anakart konusunda kafam çok karışık. Çok fazla model ve değişken söz konusu gibi görünüyor.
Mevcut sistem:
Anakart: ASUS TUF B450 Plus.
İşlemci: 5600X.
RAM: 2x8GB 3200 MHz DDR4.
GPU: 6700XT.
İlk aşamada 7800x3D işlemci ve 6000MHz CL30 2x16 GB RAM almayı düşünüyorum. Alacağım anakart ileride upgrade edeceğim sistem ile optimizasyon açısından problemi olmasın ve daha sonrası için Upgrade'e imkan sağlasın istiyorum.
Bütçem olduğunda;
CPU 9800x3D'e upgrade olacak.
GPU 5080 Super'e upgrade olacak.
Gen5 M.2 alınacak.
Fiyat olarak değil de marka ve model olarak önerilerinizi bekliyorum.