15.000 TL'ye direksiyon seti önerisi

Shifterli değil muhtemelen. İsterseniz shifterli ilan araştırın ya da isterseniz ilerleyen zamanlarda bütçeniz el verdiğinde Thrustmaster TH8s satın alabilirsiniz.

Shifter olmadıktan sonra ne anladım ben o işten.

@Berkay Kiraz hocam shifter olarak ne öneriyordunuz?

Son düzenleme:
Shifter olmadıktan sonra ne anladım ben o işten.

@Berkay Kiraz hocam shifter olarak ne öneriyordunuz?
Shifter için yukarıdaki TH8S öneririm. Eğer shifterli alacaksan ya T300RS GT + TH8A 2. el bak bulabilirsen ya da bütçeden kısayım dersen T150RS Pro al 2. el yanına da sıfır yukarıdaki TH8S vitesi alırsın.

Shifter için yukarıdaki TH8s öneririm. Eğer shifterli alacaksan ya T300RS GT + TH8a 2. el bak bulabilirsen ya da bütçeden kısayım dersen T150RS Pro al 2. el yanına da sıfır yukarıdaki TH8s vitesi alırsın.

TH8s ne kadar kaliteli? Bayağı ucuz geldi. T300RS GT satanlardan biri vites 10k o yüzden bende yok dedi çok korkuttu. Tam vazgeçiyordum. Bu arada sürekli geç cevap verdiğim için çok özür dilerim. Hastayım ve bu nedenle uyku düzenim felaket bozuk.

Shifter için yukarıdaki TH8s öneririm. Eğer shifterli alacaksan ya T300RS GT + TH8a 2. el bak bulabilirsen ya da bütçeden kısayım dersen T150RS Pro al 2. el yanına da sıfır yukarıdaki TH8s vitesi alırsın.

Hocam bir şey soracağım. T300RS alıp yanına Logitech shifter alsam sorunsuz kullanabilir miyim her oyunda?

Son düzenleme:
TH8s ne kadar kaliteli? Bayağı ucuz geldi. T300RS GT satanlardan biri vites 10k o yüzden bende yok dedi çok korkuttu. Tam vazgeçiyordum. Bu arada sürekli geç cevap verdiğim için çok özür dilerim. Hastayım ve bu nedenle uyku düzenim felaket bozuk.

Hocam bir şey soracağım. T300RS alıp yanına Logitech shifter alsam sorunsuz kullanabilir miyim her oyunda?
Neden Logitech Shifter alacaksınız? Thrustmaster TH8S kaliteli fakat daha ülkemizde çok bilinmemektedir çünkü daha yeni çıkmıştır. Ucuz olmasının sebebi Logitech G Shifter fiyatlarında bir vites çıkarmak istemeleri. Çünkü Thrustmaster'ın en ucuz vitesi önceden TH8A'ydı. Satan kişinin dediği vites bu. Bu vites 10 bin TL olduğu için herkes almak istemiyordu. Thrustmaster da bunu fark etti ve daha ucuza bir vites daha çıkarttı. O vites de Thrustmaster TH8S. Logitech G Shifter uyuşturmak için uğraşmak yerine direkt TH8S almanızı öneririm.

Neden Logitech shifter alacaksınız? Thrustmaster TH8s kaliteli fakat daha ülkemizde çok bilinmemektedir çünkü daha yeni çıkmıştır. Ucuz olmasının sebebi Logitech G shifter fiyatlarında bir vites çıkarmak istemeleri. Çünkü Thrustmaster'ın en ucuz vitesi önceden TH8a'ydı. Satan kişinin dediği vites bu. Bu vites 10 bin TL olduğu için herkes almak istemiyordu. Thrustmaster da bunu fark etti ve daha ucuza bir vites daha çıkarttı. O vites de Thrustmaster TH8s. Logitech G shifter uyuşturmak için uğraşmak yerine direkt TH8s almanızı öneririm.

Hocam GT ile GT olmayan arasında ne fark vardı? Unuttum ve eski mesajı bulamadım. Tüm farkları detaylı söyler misiniz?

Hocam GT ile GT olmayan arasında ne fark vardı? Unuttum ve eski mesajı bulamadım. Tüm farkları detaylı söyler misiniz?
GT;
indir.jpeg

Pro;
t300rspedalset_1_1.jpg

Başka donanımsal olarak hiçbir farkı mevcut değil. Base, direksiyon tamamen aynı. Sadece pedallar farklı. GT'deki pedal T3PA ve debriyajlı. Pro'daki pedal 2 pedallı ve debriyajsız.

GT;
Eki Görüntüle 1908567

Pro;
Eki Görüntüle 1908566

Başka donanımsal olarak hiçbir farkı mevcut değil. Base, direksiyon tamamen aynı. Sadece pedallar farklı. GT'deki pedal t3pa ve debriyajlı. Pro'daki pedal 2 pedallı ve debriyajsız.

İlana GT yazmayanların setler ne oluyor? Ben anlamadım biraz mallık var bende kusura bakmayın. Yoksa GT yazmayı mı unutuyorlar. Yani GT olmayan düz model var mı?

GT yazmıyorlardır. Eğer pedallar fotoğrafta 3 pedallı ise GT, değilse Pro'dur. Yazmamış olabilirler.

Pro daha iyiymiş gibi duruyor ama 2 pedal olması çok daha kötü?

@Berkay Kiraz hocam Chrome arkada açık olsa bile ekranımda açık değilse Technopat bildirimleri gelmiyor bana. Geç cevap verme nedenlerimden biri de bu. Sizde de öyle mi?

Pro daha iyiymiş gibi duruyor ama 2 pedal olması çok daha kötü?

@Berkay Kiraz hocam Chrome arkada açık olsa bile ekranımda açık değilse Technopat bildirimleri gelmiyor bana. Geç cevap verme nedenlerimden biri de bu. Sizde de öyle mi?
Bende de açık değil. Pro daha iyi değil GT modeli daha iyidir. Fotoğrafta nedense bulanık çıktı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı