15.000 TL'ye direksiyon seti önerisi

En üstte ki Shifter'lı, değil mi? Bu kadar para verip shiftersız almak...
Shifter yok onda hocam.TH8S bir vites eklerseniz güzel olur.Ama değecektir sonuna kadar.

Bende de açık değil. Pro daha iyi değil GT modeli daha iyidir. Fotoğrafta nedense bulanık çıktı.

Anladım hocam. Çok ama çok teşekkür ederim.
Hocam 5 farklı kişiye yazdım 3 tanesi cevap verdi. 3 cevap verenden 2 tanesi garantili biri değil. Garantili olanların ikisine de ne kadar ısrar ettiysem güvenli ödeme açmadılar. Garantisiz olan kabul ediyor ama get açmayı. Hem de fiyat 12K. Sudan ucuz vallahi. Ama ben sanırım garantili alacağım 15K'ya.

TH8s ne kadar kaliteli? Bayağı ucuz geldi. T300RS GT satanlardan biri vites 10k o yüzden bende yok dedi çok korkuttu. Tam vazgeçiyordum. Bu arada sürekli geç cevap verdiğim için çok özür dilerim. Hastayım ve bu nedenle uyku düzenim felaket bozuk.

Hocam bir şey soracağım. T300RS alıp yanına Logitech shifter alsam sorunsuz kullanabilir miyim her oyunda?
Logitech Shifter oyuncak gibi birşey hocam.TH8A veya TH8S almanızı öneririm.

@Berkay Kiraz hocam garantisiz yüksek ihtimalle ama ne kadar fark var 300 ile?

Screenshot_20230819_102839_sahibindencom.jpg

T500, T300'den daha üstün güçtedir fakat daha eskidir. Garantisi olmaması çok normal. Eğer garantisiz model alacaksanız bu fiyata T500RS çok daha güzeldir.

Garantisiz model düşünmüyorum. Kolay kolay.

@Berkay Kiraz hocam 12K'den başladık 20K'ya çıktık daha nereye çıkacağız? En ucuz sıfırını atar mısınız?

Garantisiz model düşünmüyorum. Kolay kolay.

@Berkay Kiraz hocam 12K'den başladık 20K'ya çıktık daha nereye çıkacağız? En ucuz sıfırını atar mısınız?
Madem bütçeyi arttırmadan güzel bir shifterli set almak istiyorum diyorsanız ya ucuza garantisiz bir T300RS/T50RS GT alıp yanına TH8S alacaksınız. Ya da yine 2. el garantili T248 ile sıfır TH8S alacaksınız. Karar sizin.

Elden teslim ve deneme avantajıda var bence alınabilir. Yanınada shifter çekersin. Berkay hocam farklarını açıkladı zaten.

Sanırım unuttunuz. Elden teslim alamam. Ben her yere çok uzağım maalesef :(

Madem bütçeyi arttırmadan güzel bir shifterli set almak istiyorum diyorsanız ya ucuza garantisiz bir T300RS/T50RS GT alıp yanına TH8s alacaksınız. Ya da yine 2. el garantili T248 ile sıfır TH8s alacaksınız. Karar sizin.

Daha bu sabah shifter Vatan'da 3100 değil miydi? 3500? Şaka?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı