T128/T150 yerine T248'in daha mantıklı olacağını düşündüm. Bütçeden kısmak yerine daha kaliteli bir set almak daha mantıklı olacaktır. Bir de öyle bakın derim.
T128/T150 yerine T248'in daha mantıklı olacağını düşündüm. Bütçeden kısmak yerine daha kaliteli bir set almak daha mantıklı olacaktır. Bir de öyle bakın derim.
Bu ilanı tavsiye etmiyorum. Garantili 10-12 bin TL'ye garantili T248 bulabilirsiniz. Yanına da sıfır 3.500'e TH8S alırsınız ve daha ucuza gelir. 13K'ya garantili bulduğunuz set nedir?
Bu ilanı tavsiye etmiyorum. Garantili 10-12 bin TL'ye garantili T248 bulabilirsiniz. Yanına da sıfır 3.500'e TH8s alırsınız ve daha ucuza gelir. 13K'ya garantili bulduğunuz set nedir?
Base: aynı
pedal olarak: GT=T3PA GT, Ferrari=T3PA
simit olarak da Ferrari gerçek direksiyon boyutlarına daha yakın ve özel deri simitten oluşuyor. Bana göre Ferrari sürümü daha özel ve tutuş hissiyatı olarak deri olmasından kaynaklı daha güzel.
Base: Aynı.
Pedal olarak: GT = t3pa GT, Ferrari = t3pa.
Simit olarak da Ferrari simidi özel deri simitten oluşuyor. Bana göre Ferrari sürümü daha özel ve tutuş hissiyatı olarak deri olmasından kaynaklı daha güzel.