15.000 TL'ye Dizüstü Bilgisayar Önerisi

Bütçe
15000

Abdullah YANIK

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, yaklaşık 15.000 TL bütçem var ve taşınabilir bir bilgisayar alacağım. Mühendislik öğrencisiyim. Solidworks ve Matlab programlarını kullanıyorum. Yarı zamanlı olarak grafik & web tasarım ve video düzenleme işi yapıyorum.
Bilgisayarda olmasını istediğim özellikler:

- Pilde kullanım süresinin uzun olması.
- %100 SRGB veya daha yüksek seviyede görüntülenebilir renk alanı sunması.
- Hafif olması.

Bu noktaları dikkate alarak öneride bulunursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tulpar T7 V21.1.5 17,3" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook

Bunları inceleyebilirsiniz. Youtube üzerinden inceleme videolarını detaylı bir şekilde izlemenizi tavsiye ederim.

Oyun bilgisayarı aramıyorsanız Dell Presicion bakabilirsiniz. 16000 civarlarına kadar i7 işlemcili laptoplar çıkıyor.
AutoCad gibi programlar için alınabilecek oyun bilgisayarı şartı aranmıyorsa rakipsiz bilgisayar budur.
Bunlardan bir tane almak isterim ama hayal bizim için :(

Önerileriniz için teşekkür ederim lakin bu ürünlerinin hepsi %45 ntsc renk paletini destekliyor. Benim önceliklerimden biri de ekran.
Oyun bilgisayarı aramıyorsanız Dell Presicion bakabilirsiniz. 16000 civarlarına kadar i7 işlemcili laptoplar çıkıyor.

AutoCad gibi programlar için alınabilecek oyun bilgisayarı şartı aranmıyorsa rakipsiz bilgisayar budur.
Bunlardan bir tane almak isterim ama hayal bizim için :(

Önerileriniz için teşekkür ederim lakin bu ürünlerinin hepsi %45 ntsc renk paletini destekliyor. Benim önceliklerimden biri de ekran.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı