15.000 TL'ye ekran kartsız sistem önerisi

• Konuyu başlatan iJAWS
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 30
  • Görüntüleme 1.238
O zaman sana ne zaman sistem diziyoruz hocam 🤣. Hemen sarayım hocama 5080'li FSP VİTA GM 1000W'lı bi sistem 😅.

Hocam siz 7600'den hangi karta geçeceksiniz? Ona göre toplayalım.

Şuan için ekstra bir bütçe ayıramadığım için 7600 uzun süre kalır diye düşündüm hocam. İlerisi içinde yükselterek giderim diye düşündüm. Bütçeye göre 7900 olabilir 9070 olabilir.

Ramler,ssd,işlemci tamam ama bence a620 ve b650 karşılaştırmalarına bakın öyle seçim yapın bilgimi teyit edersiniz ben a620 lerde aşırtma yapılmıyor diye biliyorum b650m s2h gayet yeterli diye düşünüyorum, kasaya eski usül mash bir kasa seçip kuletipi işlemci soğutucusu için bütçe ayırmanızı öneririm psu için seçim sizin ama psu hakkında daha bilgili insanlara danışmanızı öneririm

Bu kart nasıl olur?

Son düzenleme:
Şuan için ekstra bir bütçe ayıramadığım için 7600 uzun süre kalır diye düşündüm hocam. İlerisi içinde yükselterek giderim diye düşündüm. Bütçeye göre 7900 olabilir 9070 olabilir.

Bu kart nasıl olur?
Hocam bilgisayarı ne tarz işlerde kullanacaksınız oyun ise ne tarz oyunlar oynayacaksınız

Önceliğim uzun ömürlü ileri yönelik olması, oyun olarak FPS oyunları ve Knight Online oynuyorum.
İşlemci odaklı bir sisteme ihtiyacınız var yani ekran kartınızın bakımını yaparak kullanırsanız güncelleme aldığı son ana kadar kullanabilirsiniz fps oyunları için ekran kartınızı değiştirmenize gerek yok ekran kartı yüksek detaylı grafikleri işlemekle görevli knight online nasıl bir oyun bilmiyorum muhtemelen işlemci odaklı bir oyundur diye düşünüyorum dediğim gibi yaparsanız eğer sizi uzunca bir süre yüksek performanslı şekilde götürür kule tipi bir soğutucu eklemeyi unutmayın 1300 tlye thermalright pearless assasin öneririm

RAM 32 GB olacak şekilde 19k civarına şu şekilde daha mantıklı olmaz mı?

Kasadan kısman iyi olur onun yerine hem RAM hem de soğutucu alırsın.
Kasanın fiyatı arttı ben attıktan 2dakika sonra :D

Bu kart nasıl olur?

Secure Boot sorunlu ve o anakart için bazıları yandığını söylüyordu.

Ramler,ssd,işlemci tamam ama bence a620 ve b650 karşılaştırmalarına bakın öyle seçim yapın bilgimi teyit edersiniz ben a620 lerde aşırtma yapılmıyor diye biliyorum b650m s2h gayet yeterli diye düşünüyorum, kasaya eski usül mash bir kasa seçip kuletipi işlemci soğutucusu için bütçe ayırmanızı öneririm psu için seçim sizin ama psu hakkında daha bilgili insanlara danışmanızı öneririm
B650M S2H'de de hiz asirtma yapilmiyor, fabrika cikisli limitli.

Kasadan kısman iyi olur onun yerine hem RAM hem de soğutucu alırsın.
Kasanın fiyatı arttı ben attıktan 2dakika sonra :D

Secure Boot sorunlu ve o anakart için bazıları yandığını söylüyordu.

@efebatiin Hocam selamlar tekrar. Sistemimi ekran kartı dahil şekilde 2. el olarak sattım. O yüzden bi revize gerekecek :) 30.000 TL aşmamak şartıyla şu şekilde düşündüm ama uygun mudur?

Ekran kartı fiyattan dolayı tercih ettim.

İşlemci kesin olarak düşünüyorum.

Anakart hangisini seçmeliyim?

Power Supply Hangisini seçmeliyim?

Diğer bileşenler:

Son düzenleme:
@efebatiin hocam selamlar tekrar. Sistemimi ekran kartı dahil şekilde 2. el olarak sattım. O yüzden bir revize gerekecek :) 30.000 TL aşmamak şartıyla şu şekilde düşündüm ama uygun mudur?

Ekran kartı fiyattan dolayı tercih ettim.

İşlemci kesin olarak düşünüyorum.

Anakart hangisini seçmeliyim?

Power Supply hangisini seçmeliyim?

Diğer bileşenler:

Anakart olarak hangisi ucuzsa onu seç PSU olarak bütçen var ise FSP öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı