15.000 TL'ye i3 10100F RX 560 sistem nasıldır?

Bütçe
10.000 - 15.000 TL
Donanımarşivi'ndeki sistem aklıma yattı ama attığı linkten giremiyorum. Ana sayfaya yönlendiriyor.

Çok teşekkür ederim hepinize tavsiyeleriniz için. Attığınız linklere göre bir tercih yaparım muhtemelen. Tabii başka bir öneri olursa ona da bakarım. Bir bilene sormak gerekliymiş gerçekten, paranın çöpe gitmemesi için. 🙂

Donanım Arşivi'ndeki sistem aklıma yattı ama attığı linkten giremiyorum. Ana sayfaya yönlendiriyor.

Çok teşekkür ederim hepinize tavsiyeleriniz için. Attığınız linklere göre bir tercih yaparım muhtemelen. Tabii başka bir öneri olursa ona da bakarım. Bir bilene sormak gerekliymiş gerçekten, paranın çöpe gitmemesi için. 🙂

Hocam, alamıyorsan benim linklerimden birini al. Şu an en uygunu bunlar. Çok bilgin yok gibi aman deyip çöpe gider paran.

Hocam, alamıyorsan benim linklerimden birini al. Şu an en uygunu bunlar. Çok bilgin yok gibi aman deyip çöpe gider paran.
Sizin attığınız linklere bakıyordum en son. İkinci linkteki sistem daha iyi ama kasayı bilemedim ilk defa böyle bir model görünce. Tozlanma problemi olur mu çok acaba?

Da'nın sisteminde stok yok galiba o yüzden bu bakılabilir:

Aynen, stok yok galiba. Ben de bunun İntel işlemcili olanını düşünüyordum aynı siteden. Aralarında çok fark var mı bilmiyorum ama.
Şu linkteki:

Aynen, stok yok galiba. Ben de bunun Intel işlemcili olanını düşünüyordum aynı siteden. Aralarında çok fark var mı bilmiyorum ama.
Şu linkteki:

Alınabilir güzeldir.

Aynen, stok yok galiba. Ben de bunun Intel işlemcili olanını düşünüyordum aynı siteden. Aralarında çok fark var mı bilmiyorum ama.
Şu linkteki:

Hocam bütçe ver bana sana şunu al diyeyim bütçe ver bana geçemem dediğin.

Da'nın sisteminde stok yok galiba o yüzden bu bakılabilir:

Arkadaşıma B550 R5 5600 yaparak aldırdım bedava resmen.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı