15.000 TL'ye kadar 27" IPS monitör önerisi

Alabileceğinizin en iyisi bu, 1.07 milyar renk sayısı ve Nano IPS teknolojisi bulunmakta.

Bu arada Asus TUF vg27aq kullanıyorum. sRGB renkleri var. Size aslında renk sertifikalı ürünler iyi gider ve 2K olması iyidir. Kuzenim de grafiker ve alırken renk paleti sertifikasına bakıyor. Baskıda renkler değişik oluyor diğer türlü diye.

15.000 TL monitör önerisi konusuna 5300 TL'lik monitör önermeniz mantıklı mı sizce? Neden daha iyilerini almaya parası varken sizin attığınızı alsın?

Canım onu atmak istedi onu attım. Yanlış mı yönlendirmişiz adamı? Herkes buraya istediği öneriyi yazabilir neticede kendi karar verip alacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlığı açan kişi rakam için alt sınır yazmamış. Ben yeterli ya da değil demiyorum. Öneri yapılmış, başlık sahibi bakar, beğenmezse de almaz zaten. Sen neye itiraz ediyorsun ki? Buyur 15.000'e kadar başka bir şey öner insanlara laf söyleyeceğine...
Onerimi zaten onceki sayfada yaptim. Mesajlari okumadan cevap yazmayin.

2K 240 Hz;
4K 144 Hz;
2K 144-165 Hz;

Alabileceğinizin en iyisi bu, 1.07 milyar renk sayısı ve Nano IPS teknolojisi bulunmakta.
Alabileceginin en iyisi falan degil. Berbat bir kontrast degerine sahip. Bu sebeple muadillerine gore daha grimsi kaliyor. Ayrica tek basina Nano IPS teknolojisinin olmasi bir sey ifade etmez. Talihsiz bir arguman.

Canım onu atmak istedi onu attım. Yanlış mı yönlendirmişiz adamı? Herkes buraya istediği öneriyi yazabilir neticede kendi karar verip alacak.
Adam oraya 15.000 TL'yi is olsun diye yazmamis. Butcesi var ki 15.000 yazmis. Butcesi olmasa 5.500 yazardi. Adam butcesiyle alabileceginin en iyisini alabilirken niye senin attigin urunu alsin? Neden o urunu onerdin? Cunku sadece kendi kullandigin urun hakkinda bilgi sahibisin.

Onerimi zaten onceki sayfada yaptim. Mesajlari okumadan cevap yazmayin.

Alabileceginin en iyisi falan degil. Berbat bir kontrast degerine sahip. Bu sebeple muadillerine gore daha grimsi kaliyor. Ayrica tek basina Nano IPS teknolojisinin olmasi bir sey ifade etmez. Talihsiz bir arguman.

Adam oraya 15.000 TL'yi is olsun diye yazmamis. Butcesi var ki 15.000 yazmis. Butcesi olmasa 5.500 yazardi. Adam butcesiyle alabileceginin en iyisini alabilirken niye senin attigin urunu alsin? Neden o urunu onerdin? Cunku sadece kendi kullandigin urun hakkinda bilgi sahibisin.
Dostum attığım mönitör 1000:1 kontrast değerine sahip, ideal bir değer ve senin attığın bütün mönitörlerdeki kontrast değeriyle zaten aynı? Böyle bi bütçeye nano ips ve fast ips teknolojilerine sahip bir mönitör önermek en iyisi olur bana göre.

Dostum attığım mönitör 1000:1 kontrast değerine sahip, ideal bir değer ve senin attığın bütün mönitörlerdeki kontrast değeriyle zaten aynı?
Degil. Ayrica siyah tekduzeligi konusunda da zayif. Bu sebeple kotu bir goruntu kalitesine sahip.

Screenshot_20231228_163657_Chrome.jpg

Böyle bi bütçeye Nano IPS ve Fast IPS teknolojilerine sahip bir mönitör önermek en iyisi olur bana göre.
Fast IPS bir pazarlama stratejisidir. Yani bir anlami yoktur. Fast IPS ibaresi olmayan bir monitor, Fast IPS yazilan bir monitorden daha hizli olabilir, ki oluyor da zaten, cunku dedigim gibi bir pazarlama stratejisi. Hatta bunu Gigabyte SS IPS, MSI Rapid IPS, ASUS ise Fast IPS olarak adlandirir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı