15.000 TL'ye kadar sistem önerisi

Mualim94

Decapat
Daha fazla  
Şimdiki bilgisayarımda oyunlarda dar görüş mesafesi dokuların yenilenmesi sorunu var muhtemelen renderlanma sorunu deniyor adına.
Ekran kartını da güncelledim format da attırdım yüksek ayarlarda bile bu nesnelerin geç ve dağınık bozuk şekilde yenilenmesi sorununu çözemedim.
Galiba bilgisayarımın sistemi buna yetersiz kalıyor artık. İlk başlarda rahatsız edici şekilde yoktu sonradan olmaya başladı galiba.
Alacağım yeni bilgisayarda bu gibi sorunları yaşamak istemiyorum laptoplar daha mı sağlam ne tür bilgisayar önerirsiniz?
En fazla 10-15 TL olanlarından alabilirim ama.
Şimdiki bilgisayarımın sistem performans tablosunu yayınlıyorum.
Anlayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Adsız.png

Şimdiki bilgisayarımda oyunlarda dar görüş mesafesi dokuların yenilenmesi sorunu var muhtemelen renderlanma sorunu deniyor adına.
Ekran kartını da güncelledim format da attırdım yüksek ayarlarda bile bu nesnelerin geç ve dağınık bozuk şekilde yenilenmesi sorununu çözemedim.
Galiba bilgisayarımın sistemi buna yetersiz kalıyor artık. İlk başlarda rahatsız edici şekilde yoktu sonradan olmaya başladı galiba.
Alacağım yeni bilgisayarda bu gibi sorunları yaşamak istemiyorum laptoplar daha mı sağlam ne tür bilgisayar önerirsiniz?

Eki Görüntüle 1699411

Bin TL daha bulursan bu sistem iyi Sinerji Clay Ryzen 5 5600 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RX6700XT [Oyun Bilgisayarı]

Bayağı iyi hem de.

Eki Görüntüle 1699411

Bir de bu var gibi.

renderlanma sorunu oyundaki dokuların yavaş ve bozuk yülenmesi ve kaplama sorunu dar görüş mesafesi oluyordu galiba. Tavsiyeleriniz için de teşekkürlşer devamını da bekliyorum arkadaşlar

Renderlanma sorunu oyundaki dokuların yavaş ve bozuk yülenmesi ve kaplama sorunu dar görüş mesafesi oluyordu galiba. Tavsiyeleriniz için de teşekkürlşer devamını da bekliyorum arkadaşlar.

Bir sorun olmaz bu sistemle yanlış AMD driverı yüklemezsen WattMan hatası yemezsin onun içinde konu açarsın sistemi alınca ama bu sistem iyi bir sorun yaşamazsın.

Bir sorun olmaz bu sistemle yanlış AMD driverı yüklemezsen WattMan hatası yemezsin onun içinde konu açarsın sistemi alınca ama bu sistem iyi bir sorun yaşamazsın.
Sorunun adı da renderlanma değil galiba.
nesnelerin kenarlarında tırtıklanmalar ve ilerideki zeminin ilerledikçe anca yenilenmesi ve benzeri sorunlar vardı. %100 kusursuz grafik sağlamasa bile bu önerdiğiniz bilgisayarlarda böyle sorunlar yoksa taksitle almayı düşünüyorum bu yaz.

Bir de monitörle de uyumlu olması gerekti monitör seçerken nelere dikkat etmeliyim
ya da bir laptop mu alsam yenilenme hızı yüksek bir monitör mü alsam?
Yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum arkadaşlar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı