15.000 TL'ye PlayStation 5 alınır mı?

l3rtyz

Hectopat
15.000TL'ye çift kollu PlayStation 5 dijital fat kasa buldum, alacağım ama aklımda oyun fiyatları var, benim bu alete sürekli oyun almam gerekecek ve bu fiyattaki oyunları almam zor. PS Plus aboneliğim bitince de oyun oynayamayacağım, sizce mantıklı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
15.000TL'ye çift kollu PlayStation 5 dijital fat kasa buldum, alacağım ama aklımda oyun fiyatları var, benim bu alete sürekli oyun almam gerekecek ve bu fiyattaki oyunları almam zor. PS Plus aboneliğim bitince de oyun oynayamayacağım, sizce mantıklı mı?
Oyun alamayacaksan değil.

Hocam keşke CD'li versiyon alsaydınız. Çünkü bu ikinci el oyun mevzusu oyunları çok daha ucuz hale getiriyor(Eğer evinin yakınında bir PS Cafe varsa bu işlemler orada yapılabilir.

Hocam şuan sanırım 1 yıllık üyelikler daha ucuz, size önerim PS Extra almanız 1 yıllık bu 1 yıl size içindeki oyunlları ve her ay verilen oyunları oynatacak. Yani bir sıkıntısı yoksa satıcısı güvenilirse alınır, fiyatı güzel.

Hocam şu an sanırım 1 yıllık üyelikler daha ucuz, size önerim PS extra almanız 1 yıllık bu 1 yıl size içindeki oyunlları ve her ay verilen oyunları oynatacak. Yani bir sıkıntısı yoksa satıcısı güvenilirse alınır, fiyatı güzel.

Hocam ben PS özel oyunları ve kardeşimle, arkadaşlarımla FIFA, A Way Out gibi oyunları oynamayı düşünüyorum bir de PS'nin rahatlığı ister alırım başka şehre taşırım orada çalıştırırım, ister koltukta yatarak oynarım sırtım ağrımaz, bilgisayardan daha rahat o yüzden almayı düşünüyorum. Yoksa her oyunu rahat çalıştıracak bir bilgisayarım var.

Hocam ben PS özel oyunları ve kardeşimle, arkadaşlarımla FIFA, A Way Out gibi oyunları oynamayı düşünüyorum bir de PS'nin rahatlığı ister alırım başka şehre taşırım orada çalıştırırım, ister koltukta yatarak oynarım sırtım ağrımaz, bilgisayardan daha rahat o yüzden almayı düşünüyorum. Yoksa her oyunu rahat çalıştıracak bir bilgisayarım var.
PS rahatlığı bambaşka bende kullanıyorum tabii kıyamıyorsunuz dokunmaya ben masamın üstünden salona götürmeye korkuyorum daha. FİFA dediğimiz oyun 1500 lira şuan. Yani bilmiyorum PS'de EA play gibi bişey var ise 1 yıllık üyelik alır tüm EA oyunlarını oynarsınız. A Way Out, tenis, Fifa oyunları bildiğimiz bu EA oyunlarını sağlayan bir şey var ise kullanabilirsiniz o PS Plus'tan bile ucuzdur var ise.

PS rahatlığı bambaşka bende kullanıyorum tabii kıyamıyorsunuz dokunmaya ben masamın üstünden salona götürmeye korkuyorum daha. FIFA dediğimiz oyun 1500 lira şu an. Yani bilmiyorum PS'de EA Play gibi bir şey var ise 1 yıllık üyelik alır tüm EA oyunlarını oynarsınız. A Way Out, tenis, FIFA oyunları bildiğimiz bu EA oyunlarını sağlayan bir şey var ise kullanabilirsiniz o PS Plus'tan bile ucuzdur var ise.

Evet arkadaşın dediği gibi Resmi PlayStation™Store Türkiye bu oyunların listesi ama Online oynayamayacaksın PS Plus olmadan haberin olsun.

1718226383311.png

İndirim bitmiş bu 2000 liraya geliyordu indirim ile beraber. Biliyorum pahalı ama Extra'dan hesapladığımızda günlük 8-10 liraya geliyo 260₺'ye bakarsak. Sizde günde 2 saat oynasanız konsol ile beraber arkadaşınızla veya normal online oyunları saatiniz 5 liraya denk geliyor. (Toplu bir şekilde verince pahalı geliyor ama uzun vadede bir oyuna 1000tl vermek yerine binlerce liraya alacağınız oyunlara 1 aylığına 260tl vermek karlı bir işlem)

Alınabilir ama oyun alamayacaksanız almayın boşuna ya da 1-2 sene ps plus'la kullanıp satın cihazı. Dijital alacaksanız CD alıp satma işine giremezsiniz onun yerine kardeşlik sistemiyle tek bir hesaba iki ya da daha fazla kişi bir oyun alıp yarı fiyatını ödeyebilirsiniz.

PS Plus Deluxe veya Ekstra'yı yıllık alarak, idare edebilirsiniz. Dijital olmasaydı cihaz, CD takaslayabilirdiniz. Eğer exclusiveleri oynamadıysanız oynayın, sonrasında satın cihazı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı