cha123 Centipat Katılım 25 Eylül 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #21 3000 tl daha koyup pozitif teknolojiden air 5 alın derim
Smmmhunter Megapat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 7.971 Makaleler 1 Çözümler 107 Yer Tulum, Meksika 23 Kasım 2024 #22 cha123 dedi: 3000 tl daha koyup pozitif teknolojiden air 5 alın derim Genişletmek için tıkla... 64GB tableti napsın?
cha123 dedi: 3000 tl daha koyup pozitif teknolojiden air 5 alın derim Genişletmek için tıkla... 64GB tableti napsın?
cha123 Centipat Katılım 25 Eylül 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #23 Smmmhunter dedi: 64 GB tableti ne yapsın? Genişletmek için tıkla... iCloud ile desteklenirse 64 gayet yeterli kendim de Air 4 kullanıyorum 20 GB boş yerim var
Smmmhunter dedi: 64 GB tableti ne yapsın? Genişletmek için tıkla... iCloud ile desteklenirse 64 gayet yeterli kendim de Air 4 kullanıyorum 20 GB boş yerim var
Smmmhunter Megapat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 7.971 Makaleler 1 Çözümler 107 Yer Tulum, Meksika 23 Kasım 2024 #24 cha123 dedi: iCloud ile desteklenirse 64 gayet yeterli kendim de Air 4 kullanıyorum 20 GB boş yerim var Genişletmek için tıkla... iCloud'a sadece fotoğraf atabiliyorsun. Notları da atabiliyorsun deme çünkü Apple Notes rezil olduğundan dolayı kimse onu kullanmıyor.
cha123 dedi: iCloud ile desteklenirse 64 gayet yeterli kendim de Air 4 kullanıyorum 20 GB boş yerim var Genişletmek için tıkla... iCloud'a sadece fotoğraf atabiliyorsun. Notları da atabiliyorsun deme çünkü Apple Notes rezil olduğundan dolayı kimse onu kullanmıyor.
furkan_1234 Decapat Katılım 24 Ağustos 2023 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #25 Smmmhunter dedi: ICloud'a sadece fotoğraf atabiliyorsun. Notları da atabiliyorsun deme çünkü Apple Notes rezil olduğundan dolayı kimse onu kullanmıyor. Genişletmek için tıkla... Apple notes rezil diye kimse kullanmıomu oluyor idare eder
Smmmhunter dedi: ICloud'a sadece fotoğraf atabiliyorsun. Notları da atabiliyorsun deme çünkü Apple Notes rezil olduğundan dolayı kimse onu kullanmıyor. Genişletmek için tıkla... Apple notes rezil diye kimse kullanmıomu oluyor idare eder
Smmmhunter Megapat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 7.971 Makaleler 1 Çözümler 107 Yer Tulum, Meksika 23 Kasım 2024 #26 furkan_1234 dedi: Apple notes rezil diye kimse kullanmıomu oluyor idare eder Genişletmek için tıkla... App Store'daki bedava alternatifleri bile çok daha iyi.
furkan_1234 dedi: Apple notes rezil diye kimse kullanmıomu oluyor idare eder Genişletmek için tıkla... App Store'daki bedava alternatifleri bile çok daha iyi.
cha123 Centipat Katılım 25 Eylül 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2024 #27 Smmmhunter dedi: iCloud'a sadece fotoğraf atabiliyorsun. Notları da atabiliyorsun deme çünkü Apple Notes rezil olduğundan dolayı kimse onu kullanmıyor. Genişletmek için tıkla... Smmmhunter dedi: iCloud'a sadece fotoğraf atabiliyorsun. Notları da atabiliyorsun deme çünkü Apple Notes rezil olduğundan dolayı kimse onu kullanmıyo Genişletmek için tıkla... Smmmhunter dedi: iCloud'a sadece fotoğraf atabiliyorsun. Notları da atabiliyorsun deme çünkü Apple Notes rezil olduğundan dolayı kimse onu kullanmıyor. Genişletmek için tıkla... Notability kullanıyorum ve icloud ile eşzamanlı olarak notlarımı depoluyorum
Smmmhunter dedi: iCloud'a sadece fotoğraf atabiliyorsun. Notları da atabiliyorsun deme çünkü Apple Notes rezil olduğundan dolayı kimse onu kullanmıyor. Genişletmek için tıkla... Smmmhunter dedi: iCloud'a sadece fotoğraf atabiliyorsun. Notları da atabiliyorsun deme çünkü Apple Notes rezil olduğundan dolayı kimse onu kullanmıyo Genişletmek için tıkla... Smmmhunter dedi: iCloud'a sadece fotoğraf atabiliyorsun. Notları da atabiliyorsun deme çünkü Apple Notes rezil olduğundan dolayı kimse onu kullanmıyor. Genişletmek için tıkla... Notability kullanıyorum ve icloud ile eşzamanlı olarak notlarımı depoluyorum