64GB tableti napsın?3000 tl daha koyup pozitif teknolojiden air 5 alın derim
64 GB tableti ne yapsın?
iCloud'a sadece fotoğraf atabiliyorsun. Notları da atabiliyorsun deme çünkü Apple Notes rezil olduğundan dolayı kimse onu kullanmıyor.iCloud ile desteklenirse 64 gayet yeterli kendim de Air 4 kullanıyorum 20 GB boş yerim var
ICloud'a sadece fotoğraf atabiliyorsun. Notları da atabiliyorsun deme çünkü Apple Notes rezil olduğundan dolayı kimse onu kullanmıyor.
App Store'daki bedava alternatifleri bile çok daha iyi.Apple notes rezil diye kimse kullanmıomu oluyor idare eder
iCloud'a sadece fotoğraf atabiliyorsun. Notları da atabiliyorsun deme çünkü Apple Notes rezil olduğundan dolayı kimse onu kullanmıyor.
iCloud'a sadece fotoğraf atabiliyorsun. Notları da atabiliyorsun deme çünkü Apple Notes rezil olduğundan dolayı kimse onu kullanmıyo
Notability kullanıyorum ve icloud ile eşzamanlı olarak notlarımı depoluyorumiCloud'a sadece fotoğraf atabiliyorsun. Notları da atabiliyorsun deme çünkü Apple Notes rezil olduğundan dolayı kimse onu kullanmıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.