15.000TL'ye kadar APU sistem tavsiyesi

Tsubasax

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Bildiğiniz gibi ekran kartı fiyatları uçtu. Yaşımdan dolayı da çok fazla grafik isteyen FPS veya açık dünya oyunları oynamıyorum. TFT, Civilization, homm, FM tarzı daha çok göz yormayan oyunlar oynuyorum. İnternette gezinme, ofis uygulamaları ve bu tarz oyunları oynayabileceğim, ileride de upgrade edebileceğim tarzda, 15bin TL civarı uygun fiyatlı APU bir sistem almak istiyorum. İleride belki ikinci el uygun ekran kartı bulursam ekleyebilirim.

Sizden ricam eğer mümkünse DDR5 destekli anakart, 16 GB veya mümkünse 32 GB RAM, 1 TB M.2 SSD olacak şekilde APU sistem tavsiyenizi rica ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İmkanın varsa git yurt dışından falan almaya çalış veya 2. el bak. Buradan zor gibi15k ya bulmak. Arada kampanya falan olursa da almaya çalış, o tarz alternatiflerde mevcut.

15K ya DDR5 sistem zor, toplamaya kalkınca bütçenizi aşıyor.

Bu şekilde 16-17 arası bir şey yapıyor.

Tavsiyeleriniz için teşekkürler arkadaşlar. İtopya'dan bir sistem topladım 15500 civarı tutuyor. Bu sistem nasıl sizce?

Dosya Ekleri

• IMG_20250321_050845.png
    IMG_20250321_050845.png
    117,1 KB · Görüntüleme: 55
Arkadaşlar merhaba. Bildiğiniz gibi ekran kartı fiyatları uçtu. Yaşımdan dolayı da çok fazla grafik isteyen FPS veya açık dünya oyunları oynamıyorum. TFT, Civilization, homm, FM tarzı daha çok göz yormayan oyunlar oynuyorum. İnternette gezinme, ofis uygulamaları ve bu tarz oyunları oynayabileceğim, ileride de upgrade edebileceğim tarzda, 15bin TL civarı uygun fiyatlı APU bir sistem almak istiyorum. İleride belki ikinci el uygun ekran kartı bulursam ekleyebilirim.

Sizden ricam eğer mümkünse DDR5 destekli anakart, 16 GB veya mümkünse 32 GB RAM, 1 TB M.2 SSD olacak şekilde APU sistem tavsiyenizi rica ederim.

7500F yanina ikinci elden 1.5-3K araliginda bir kart alsaniz zaten AM5'in APU'sundan daha güçlü oluyor. Bütçenizide asmamis olursunuz.

Ben yanlış görmüşüm 8500g nin apusuz hali gibiymiş.

Giriş seviyesi ikinci el bir ekran karti bulursam toplamaya çalışacağım.

Çok teşekkür ederim yardımlarınız için. 🙏

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı