Genel olarak oyun, dizi ve film için kullanabileceğim fiyat-performans tablet önerir misiniz?
Tabletler ile ilgili fazla bilgim yok. Şu an telefonumda oynadığım bazı mobil oyunlar kasıyor telefon değiştirmek istemiyorum ve dizi izlerken ekran küçük geliyor telefonda bu sebeple ekranı büyük oyun oynarken kasmayacak tablet lazım.
Bütçe olarak tablet piyasasını bilmiyorum 10.000-15.000 arası düşünüyorum.
En ucuz iPad 10. Nesil Wi-Fi 64 GB 10.9" Tablet fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! iPad 10. Nesil Wi-Fi 64 GB 10.9" Tablet özelliklerini incele, 14.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz iPad 10. Nesil Wi-Fi 64 GB 10.9" Tablet fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! iPad 10. Nesil Wi-Fi 64 GB 10.9" Tablet özelliklerini incele, 14.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
64 GB sorun olabilir. Ayrica bu butcede ekranin 60 hz olmasi sinir bozucu. Konu sahibi eger iPhone kullaniyorsa alabilir iPad. Onun disinda pek bir numarasi yok.
64 GB sorun olabilir. Ayrica bu butcede ekranin 60 Hz olmasi sinir bozucu. Konu sahibi eger iPhone kullaniyorsa alabilir iPad. Onun disinda pek bir numarasi yok.
60 FPS oldugu kanisina nasil vardin? Samsung'un tepe modeli mi 120 HZ'i veremeyecek? Guldurme beni. 64 GB'lik tablet iPhone olmadigi surece alinmaz. Islemci de ise iPad daha iyi ama.
60 FPS oldugu kanisina nasıl vardin? Samsung'un tepe modeli mi 120 Hz'i veremeyecek? Guldurme beni. 64 GB'lik tablet iPhone olmadigi surece alinmaz. Islemci de ise iPad daha iyi ama.