Hocam ekran kalitesinde ve pil olarak olabilir ancak ben oyun açısından iPad öneriyorum.
Bu fiyata Android tabletler G99 ve G85 veya 6gen 2 var gerçekten mantıklı bir işlemci yok.
Hocam ekran kalitesinde ve pil olarak olabilir ancak ben oyun açısından iPad öneriyorum.
Bu fiyata Android tabletler G99 ve G85 veya 6gen 2 var gerçekten mantıklı bir işlemci yok.
We put Samsung Exynos 1380 against Apple A14 Bionic to find out which SoC is better. See performance comparison in benchmarks and games.
nanoreview.net
Aralarında 2 kat hatta bazı yerlerde 9 kata kadar çıkan sonuçlar var.
Eğer dediğiniz gibi fark olmasaydı gözle görünmeyecek kadar Samsung derdim ki zaten o zaman da alınma sebebi olmazdı ekran Samsung'un iyi pili iyi malzeme kalitesi benzer ama Samsung'un ekranı çok iyi ama bakarsanız yüzdelik olarak 4 5 kat fark var ve zaten oyun ve film için demiş bana kalırsa iPad ama yok oyun az oynarım o zaman Samsung.
Haklısınız dediğiniz doğru ama oyun da oynadığını belirtmiş bence 2. el sanırım alınabilir.
Önerilen S8 Plus alınabilir bence 8gen 2 de var oyun içinde yeterli.
Sadece Hz bakıp yorum yapan fanboylardan birisin iki tableti eline alıp karşılaştırmamışsın bile konuşuyosun gelip s9FE+ a orta-üst segment cihaz diyorsun at özelliklerini neresi daha kaliteli TFT ekran mı daha kaliteli? Canlı canlı iki cihazı yan yana getirip oyun testi yaptın mı?
Sadece Hz bakıp yorum yapan fanboylardan birisin iki tableti eline alıp karşılaştırmamışsın bile konuşuyosun gelip s9FE+ a orta-üst segment cihaz diyorsun at özelliklerini neresi daha kaliteli TFT ekran mı daha kaliteli? Canlı canlı iki cihazı yan yana getirip oyun testi yaptın mı?